Túl sok lenne ez a szűrő?
Figyelt kérdés
A szűrő:
külső
550 liter/óra
3,2 liter szűrőtérfogat
szivacs és 2 kosár más szűrőanyagnak
Az akvárium:
40x25x25 cm -> 25 liter
3x8 watt daylight cső
CO2, micro+macro táp
növényesnek szánom
És még egy kérdés: milyen talajt ajánlotok ebbe az akváriumba?
2012. nov. 6. 18:03
1/5 anonim válasza:
Off: megkérdezhetem, hogy milyen szűrő? Csak mert én is most készülök növényes akit csinálni, de még nem döntöttem el, hogy akarok e külső szűrőt.
Egyébként biztos olvasgattad már az akvakertészt, ott ezeket a talajokat szokták javasolni: [link]
De itt van kérdés a talajt illetően: http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__halak-akvarisztika__1..
+ ez: [link]
2/5 A kérdező kommentje:
Fluval 106-os a szűrő
2012. nov. 6. 18:33
3/5 YourDestiny válasza:
Ha fojtható, akkor nem sok. Viszont ha csak növény lesz benne, akkor nem biztos, hogy kell ekkora szűrést csinálni.
4/5 A kérdező kommentje:
Nem csak növényt szeretnék... törpe gömbiket, bár lehet rossz ötlet őket növényesbe rakni...
2012. nov. 6. 19:47
5/5 A kérdező kommentje:
de azt tudom, hogy ugyanabból a márkából egy akasztós 350 liter/órás szűrő nem volt elég törpe gömbhalak mellett.
2012. nov. 6. 19:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!