Egy ilyen világításhoz milyen növényt ajánlatok?
Figyelt kérdés
van egy akváriumom és a világítás rajta 28w ilyen világításnál milyen növényekmaradnak meg?(olyanok amik nem kényesek mégis szépek2013. nov. 30. 09:00
1/14 anonim válasza:
Akvárium nagysága, vízoszlop magassága?
2/14 A kérdező kommentje:
az akvárium 54 literes a vízoszlop magassága 23 cm
2013. nov. 30. 09:46
3/14 anonim válasza:
4/14 A kérdező kommentje:
teljesen fehér fényű neoncső gyári akvárium tetejébe van beépítve
2013. nov. 30. 10:00
5/14 A kérdező kommentje:
co2-m nincs mert a az kicsit drága nekem és tápozni nem szoktam
2013. nov. 30. 10:04
6/14 A kérdező kommentje:
de közepesen tartható növényeket muszáj co2-zni illetve tápozni?
2013. nov. 30. 10:05
7/14 anonim válasza:
Tápozni igen, co2 elhagyható.
Co2 helyett használhatsz pl easy carbo-t. Az is hasznos cucc. Tápnak meg mondjuk easy life profito-t.
8/14 A kérdező kommentje:
azok könnyen beszerezhetők,és ha igen hogy adjam oda nekik milyen sűrűséggel?
2013. nov. 30. 10:19
9/14 anonim válasza:
Amúgy érdekes ez a világítás, az 54-eseket általában 18 wattossal szerelik fel, (sajnos) ami semmire se elég.
Tudsz valami linket mutatni, vagy képet, vagy milyen fajta akvárium, honnan van?
Elég ritka darab lehet!
10/14 anonim válasza:
Könnyen beszerezhetők, ha boltban nincs, rendeld meg a greenaqua-ról, amiről a 2. linket küldtem, ott biztos van.
Adagolás rajta van, de úgy is csinálhatod, hogy a heti vízcsere után mindig locsolsz egy kicsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!