Mit ajánlatok nekem?
Én ilyet tudok ajánlani: [link]
Melléragasztasz 2-őt a gyári mellé, vagy csak simán rádobod a víz felszínére.
A gyári tetőt én addig nem bántanám, amíg garanciális.
Egyébként a szettben a szűrő is lehet, hogy kicsi és kevés lesz. Milyet adtak mellé?
Értem. Tehát a garancia miatt már nem kell aggódni.
Viszont a gyári helyett nem tudsz nagyobbat beletenni, ebbe csak ez a jó. Egy neoncsőnél elmondható, hogy minél nagyobb teljesítményű, annál hosszabb. A tiédben olyan 40cm körüli neon lehet, ez meg csak 15W-os.
Mellé lehet berakni másikat, de ahhoz már meg kell bontani a tetőt. Itt van egy leírás: [link]
A legegyszerűbb szerintem az ,amit már az előbb is leírtam. Beragasztod, vagy vízbe dobod, és nincs vele több gond.
Én tettem a neonomra fényvetőt. Egyszerűen rá kell csíptetni a neonra. Visszaveri a felfelé irányuló fényt, amit a tető elnyelne. A leírás szerint kb. 60%-al több fény jut az akváriumba. Mivel nincs fénymérőm, ezért a DSLR fényképezőmét használtam. Valóban mutat eltérést, de inkább 40%-ot, nem 60-at.
Ez már alkalmas arra, hogy kicsit igényesebb növényeket (közepes fényigényű) nevelj, megfelelő tápozás mellett anélkül, hogy a tetőt meg kéne bütykölnöd.
Juwel-nek is van ilyen fényvetője
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!