Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Összeállítottam egy akvit...

Összeállítottam egy akvit szerinetek jó? Kérem minden szempontot figyelembe véve értékeljétek/mondjátok el min kellene javítani.

Figyelt kérdés

Az akvi egy 72literes lenne.Világítás 2x24w 6500k.Talaj 2.5l jbl aquabasis plusz felette manado.Tápozás carbo profito néha mivel kevés hal lesz egy kis ga macro.Halak 6neonhal.Szűrés eheim pick up 2010 ha tudom teszek a szivacs fölé egy kis siporaxot.Dekoráció 2kg ADs lávakő ami köré sp japant szeretném futtatni.Növények: Micronthemum sp. monte carlo,Sagittaria subulata,Hydrocotyle tripartita japan,Hemianthus micrcnthemoides(HM)

A megvilágítási időt 8-12 órára tervezem ebben segítségeteket kérek.Továbbá abban is hogy a nap melyik szakában nekem úgy lenne a jó ha estig minimum 10ig égne a lámpa mert olyankor van időm nézegetni :)

A víz lágyítása még nem biztos ha kemény 6nkra fogom lágyítani kevertágyas ioncserélő műgyantával.

2013. nov. 18. 16:57
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
De én nem házizok elég nekem a csigasügerese külső ebbe jó ez majd ha lesz pénzem gyárit veszek inkább.
2013. nov. 18. 21:27
 12/13 anonim ***** válasza:
Neonhalak egyrészröl jó választás, mert hogy nem kell nekik meleg víz, és ez jó a növényeknek, de ha etetsz, akkor a kaja nagyon elszóródik, mert kevesen vannak akik összekapkodják. Ezért venni kéne nekik etetőbóját (nem tudom mi a pontos neve).
2013. nov. 19. 02:04
 13/13 vizipityu ***** válasza:
Használtan már kapsz 10.000-ért külső szűrőt ami jó lehet ide.
2013. nov. 19. 08:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!