Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Összeállítottam egy akvit...

Összeállítottam egy akvit szerinetek jó? Kérem minden szempontot figyelembe véve értékeljétek/mondjátok el min kellene javítani.

Figyelt kérdés

Az akvi egy 72literes lenne.Világítás 2x24w 6500k.Talaj 2.5l jbl aquabasis plusz felette manado.Tápozás carbo profito néha mivel kevés hal lesz egy kis ga macro.Halak 6neonhal.Szűrés eheim pick up 2010 ha tudom teszek a szivacs fölé egy kis siporaxot.Dekoráció 2kg ADs lávakő ami köré sp japant szeretném futtatni.Növények: Micronthemum sp. monte carlo,Sagittaria subulata,Hydrocotyle tripartita japan,Hemianthus micrcnthemoides(HM)

A megvilágítási időt 8-12 órára tervezem ebben segítségeteket kérek.Továbbá abban is hogy a nap melyik szakában nekem úgy lenne a jó ha estig minimum 10ig égne a lámpa mert olyankor van időm nézegetni :)

A víz lágyítása még nem biztos ha kemény 6nkra fogom lágyítani kevertágyas ioncserélő műgyantával.

2013. nov. 18. 16:57
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
Ja bocsi kimaradt a növényekből cryptocoryne wendtii, vallisneria spiralis,+ ha kapok crypto becketti
2013. nov. 18. 16:59
 2/13 A kérdező kommentje:
Ja és még valami fűtést nem tervezek ha télen nagyon hideg lenne bent akkor 22fokig fűtöm.A válaszokat előre is köszi!
2013. nov. 18. 17:00
 3/13 anonim ***** válasza:
Szerintem jobb lenne 8-10 neonhal, így nekik is jobb lenne. Minden más jó.
2013. nov. 18. 17:26
 4/13 A kérdező kommentje:
8tól feljebb semmiféleképpen sem megyek mert a lehető leg kevesebb kajamaradékot és kaját szeretném a talajra kerülni mivel nem nyúlnék hozzá avgy 2 évig ha összeraktam mert ha benövesztem növénnyel nem lesz szívem újraindítani.
2013. nov. 18. 17:29
 5/13 anonim ***** válasza:
Lehet azért a szőnyeget is porszívózni óvatosan, meg azt amúgy is nyírni kell (szóval valamilyen szinten hozzá kell nyúlni).
2013. nov. 18. 17:42
 6/13 A kérdező kommentje:
Hát lehet hogy itt ott egy kicsit tudok de a hm nél meg a monte carlonál nem nagyon :D Meg a manadot amúgy is elég könnyen ki lehet szívnielvileg.
2013. nov. 18. 18:03
 7/13 Pendulum92 ***** válasza:

Szerintem úgy 10 óra világítá jó lesz.

Eheim pick up helyett én valami külsőt építenék, amúgy is, de főleg növényesben mutat rosszul egy dromedár belső az akváriumban.

A neonhal helyett valami nanot raknék, ők jobban éreznék magukat.

2013. nov. 18. 19:11
 8/13 A kérdező kommentje:
Én neont szeretnék mert jól mutatna a növényeknél.Lesz külső ez az alap beállítás a legolcsóbban van kihozva így se 20 ezerbe kerül ha külsőznék már a 100ezret átlépném nem fér bele :D Majd ha lesz pénzem megcsinálom a külsőt.
2013. nov. 18. 20:20
 9/13 anonim ***** válasza:
Egy házi külsőt 100 alatt meg lehet csinálni, szerintem megéri.
2013. nov. 18. 21:18
 10/13 anonim ***** válasza:
lemaradt pár nulla:D 10000 lett volna
2013. nov. 18. 21:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!