Fejben összeraktam az akváriumomat, kezdő vagyok, ránéznél, hogy okés lesz-e?
54 literes (igen, én vagyok a tegnapi megszállott:) akvárium, 15 watt világítás, Eheim 2008-as szűrő, rajta harisnya.
-4 amano
-6-8 foltos kék szemű/pseudomugil gertrudae
-2 süncsiga
-2 zebracsiga
-gömbmoha
-wendt vízikehely
-vízipáfrány
-anubias
-vasfa
-2mm-es bazalt zúzalék, nem színezett
-egy kis aquatic nature schrimp soil
Kaja:
-haltáp
-spirulina tabletta
-schrimps natural
-zöldségek (vegyszermentes kertből)
Élőlényekben igyekeztem olyanokat összeválogatni, akik nem szaporodnak és a növényeket sem bántják. Növények közül ezek azt hiszem, árnyéktűrők
Kérdéseim:
- Az amano tényleg sokat kakil? Szükségem lesz aljzat szűrőre?
-Gondolkodom a rilin, mert azt olvastam, hogy nem szaporodik túl, erről van valakinek tapasztalata?
KÖSZÖNÖM!
:) És a 4 csigát se felejtsük el.:)
Hát, meglátjuk, hogy szuperál a 2008-as...
A cégvezető azt mondta, hogy nekik is ilyen van, csak a 2012-es verzió (gondolom a gyereké), és ő is automatikusan a 2010-est rakta bele, de visszacserélte a 2008-as ra. Elmondtam, mi lesz benne, elvileg működnie kell.. Ha nem, visszacseréltetem.
Kíváncsi vagyok, mennyi növényt bír el.
Holnap utazom Bp-re beszerezni az apróságokat (növény, aljzat, étek, stb). Aztán pár hét múlva keresek eladó halacskákat (nagyon beleszerettem ebbe a foltos kékszeműbe), meg a cukirály amanokat és persze csigákat is.
Úgy izgulok, mint egy gyerek (34 N), komoly jegyzeteket készítettem, és minden témába vágó archív kérdést-választ elolvastam a gyakin. Alig várom!:)
Apa::DDD
Ha szerencsés vagy, akkor ez így is marad. Heltai írta: akit az Istenek szeretnek, örökre meghagyják gyereknek!:)
Az "fura" is lenne... :D
Amúgy sok sikert!
Na szálljatok le rólam!:)
És mindent köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!