Szerintetek megéri ez a szett? Garnélát szeretnék tartani.
entrumzoo.hu/spd/centumzoo_300398/EHEIM-MP-AquaStar60-komplett-felszerelt-akvarium-2#page_artdet_tabs
Egy csapat garnélát szeretnék és egy kiscsalád neon halat (mert az a kedvencem) és sok növényt tennék bele.
Megrendeljem?
Érdekes cikk volt, köszönöm.
Szerintetek az nem lehet megoldás, ha beleültetek nagy gyökerű, strapabíró vízinövényt (pl taviligetszépe), vagy hínárt, vagy kákát? Ha pl. csak a káka, vagy nád gyökérzetét ültetem be a visszavágott szárával együtt? A tekimnél működik, alig megy a szűrő. Hmm?
Ja, és szereintetek a nagy nehezen linkelt eheim szett megéri?
A szűrőn gondolkodom a legtöbbet. Mert ha vennék egy olcsóbb aqua szut akváriumot, ahhoz simán tudnék egy pickup 2010-est venni.
:) Nekem stresszes a vízcsere, nekik pedig szerintem baromi jó kis búvóhely lesz a hatalmas gyökérzet.
Ami még vaciláltat, az a 15w világítás, igaz a garélák nem szeretik a fényárt, ahogy olvastam, de a növények viszont igen. Gyakoris válaszokból összeírtam a kevés fénnyel is eléldegélő növényeket:
mohák, anubias nana, microsorium, ricci/v.páfrány, ezekből fogok válogatni.
Sokat nézegettem ma a nano akváriumokat is... Nagyon szépeket lehet kapni, de nem tudom elképzelni, hogy a profikon kívül valaki ezt egyensúlyban tudná tartani.
Kezdd el, és bele fogsz jönni :D Nekem is lesz egy 9 literes kis garnélásom.
A fényről meg annyit, hogy még bővítheted is, ha van rá kapacitásod, inkább legyen dús növényzet, amiben elbújhatnak a garnélák ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!