Mi a véleményetek?
szerintem a
Tetratec Brillant szivacsszűrő 1.000.-
Tetratec APS300 légpumpa 4.000.-
ezt a kettőt ne kérd hozzá, helyette inkább vegyél még egy szűrőt bele 6 ezerért már valamit csak kapsz.
nemtudom, hogy a kerámia dísz a homok és a hal az kell e hozzá, ha tetszik megveheted, az mindegy.
Szerintem az nem opció, hogy nem kéri hozzá. Egyben elviheti 14-16-ért, nem tudok rajta kiigazodni, vagy elviszi darabonként, ami kell neki, de akkor már 20 fölött van. Inkább egyben vinném, nálam mindig elkél 1-2 pumpa :D
Kérdő, neked amúgy debrecen az jó, csak mert ha nincs a közelben, akkor a benzin is sokba kerül nagyon.
Nekem a szett felsorolásból a világítás hiányzik nagyon. Nem tudom benne van-e, de ha nincs, és tényleg ki van rá számolva a pénz, akkor annak az összedobására is könnyen el lehet verni pár ezret. Annyiból meg tényleg vehetnél rendes szűrőanyagot.
Végül is az akváriummal és a fütővel nincs baj. A szűrő kevés lesz ekkora akváriumba, ha rendesen akarod telepíteni. Tehát kéne egy külső is mellé, meg világítás is.
Egy külső még 20+ ezer, a világítás is ha boltba veszed 20+ ezer. Persze lehet barkácsolni, úgy kijöhet a felére is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!