Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Spec kiélezve: 54 literes...

Spec kiélezve: 54 literes akvárium hal-lakókat keres. Csak milyeneket?

Figyelt kérdés
Nanohalak, gondolom, esetleg guppi? Bár ő állíólag szeret növényeket csipkedni, meg kül. igényei lennének...személyes tapasztalatok?
2013. nov. 5. 19:40
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
[link] szerint azért endler elég igénytelen tud lenni. Azért biztosítok minden előírtat. Etetésük mivel történjen?
2013. nov. 5. 21:03
 12/24 anonim ***** válasza:

Én a te helyedben a galaxykat választanám.

Gyönyörüek. Ez endlerek kevésbé testes halak, ha az akitől 2 méterre állsz már alig látni őket.

2013. nov. 5. 21:05
 13/24 anonim ***** válasza:
A galaxy kisebb és lágyvizes... Fagyasztott kajákkal és forrázott zöldséggel etesd. Heti 1-2x mehet lemezes.
2013. nov. 5. 21:15
 14/24 A kérdező kommentje:
[link] szerint ritkák. Tehát: esélyem sincs beszerezni őket. Olyasmi környéken lakok. Egyébként fizikai képtelenség 2 m-re állni a leendő akváriumtól a szobámban. Amúgy engem nem érdekel, hogy mennyire látszik majd az akvárium 1 méterről akár. Ugyanis ott lesz az íróasztalON. Nyugi, a lehető legdrágább és legjobb minőségű lap van rajta, ami kereskedelmi forgalomban van (volt, tavaly, Ausztriában). Egyébként, ha a hangnem mást sugallna: örülök a válasznak, csakhát...amit nem lehet beszerezni...ha láttam volna az eddigi 4 meglátogatott díszhalbolt akváriumaiban egyet is...az választottam volna. [link] a legjobb a 30 km-es körzetben.
2013. nov. 5. 21:16
 15/24 A kérdező kommentje:
Neo (remélem, nem baj, ha most így hívlak(most az egyszer)(igen, láttam a Mátrixot), más van a cutboardomon(16 oldal szöveg, ami nincs elmentve, de mindjárt el lesz)): forrázott zöldségből milyet, milyen gyakorisággal?
2013. nov. 5. 21:21
 16/24 anonim ***** válasza:
Spenót, saláta, uborka mehet nekik. Meg ilyen mirelit parajpüré.
2013. nov. 5. 21:26
 17/24 A kérdező kommentje:
Ubiból (nem Ubisoftból) a kígyó vagy a csemege? -.- vagyok
2013. nov. 5. 21:32
 18/24 csejani ***** válasza:
Annyira nem ritka a galaxy. Szerintem ha mondod az állatkereskedésben h kellene neked egy csapat beszerzik neked. A tűzhalban ahogy látom rengeteg féle hal van elég egzotikusak is biztos tudnak galaxyt is szerezni.
2013. nov. 5. 21:35
 19/24 A kérdező kommentje:
Directly Sri Lankáról is jönnek halaik. Nagy dolog, csak...persze, rendelésre, de ha olyan jön, amit én nem szeretnék megvenni, de mondjuk mindjárt kettő is van ilyen, akkor kevesen lesznek a csapathoz, ami ugye nem jó, másrészt én, ha legközelebb visszamegyek, kinéznek a boltból... szóval ne rendelj élőállatot, úgy összességében. Nekem voltak már rossz tapasztalataim.
2013. nov. 5. 21:39
 20/24 anonim ***** válasza:

A galaxy kb 2 éve még ritka volt, azóta már divatba jött, de nem olcsók, 600-700 Ft körül vannak. Az eritromicron is hasonló áron mozog. A sárga boraas 250Ft körül van, egy endler is, vagy talán az még olcsóbb.

Meg vannak olyan gullik is, amik endler és rendes guppi keveréke, vannak sima szürkék is, ami ilyen hát nem is tudom, vad fajták lehetnek.

2013. nov. 5. 22:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!