Hogy tetszik a művészfilmem?
Lehet, hogy a zene idegesítő, de valahogy ez illett hozzá.
http://www.youtube.com/watch?v=19mzcACceYw&feature=youtu.be
Szép.
Idegesítőnek nem mondanám, inkább szokatlannak egy akváriumos videóhoz. Szerintem értem a koncepciót, de a lapanemónákat illetve a csiguszokat nehezen azonosítom a nyüzsgéssel. Etetés közben a halakhoz jobban illene talán. De ez csak az én véleményem, tied a döntés :)
A tűzférget nem halászod ki? Nekem volt 3 db, 10-15 centisek. Kivettem őket egy kis akváriumba, aztán ott szem előtt voltak mindig, és kárt se tudtak csinálni. Nagyon kis szívósak, a lecserélt vízből kaptak utánpótlást mindig, néha egy kis fagyikaja, de ennyi, más gondozást nem kaptak.
mate - hogy mennyibe fáj azt nem tudom, mert nem egyszerre vettem az egészet. Néha vettem egy kis követ, ezt azt.
Pendulum - a kis zöldes-sárgás anemona szerűség, ami ott rohangál, az nem tudom hogy pontosan mi és hogy került oda.
reptoid - Egyszer bedobtam egy diszkosznak való fagyikaját amit a halak nem ettek meg, lesüllyedt, aztán a féreg odament és az egész kockát odahúzta a kőhöz. Nagy ereje van :) Kivehetem, átrakhatom a garnélásba, ha megtalálom, bár ott is el tudna bújni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!