Hogy tetszik ez az akvárium? Mi a véleményed róla?
2013. ápr. 1. 09:46
1/20 anonim válasza:
Én nem értek annyira szakmailag az akváriumokhoz inkább csak csodálójuk vagyok de ez szerintem nagyon szép.
Szép kis hangulatos :)
és még szebbek lesznek ha benne lesznek a halak (:
2/20 anonim válasza:
nem vagyok szakértő, sosem volt halam (csak a tányéron de az más :D) de szerintem ez nagyon szép és pár halacsal csodálatos lesz :)
3/20 anonim válasza:
Tetszik, én még betennék egy sötét hátteret, és a gömbmoha vonalában hátra a szivattyú elé egy vízfelszínre növő növényt pl: vallisneriát.
4/20 anonim válasza:
én is tennék fekete fotókartont a hátuljára, meg pár magasra növő növényt, pl. a tündérhínár nagyon szép. (mondjuk nem tudom a vízparamétereket, szóval lehet rosszat mondtam) amúgy nekem nagyon tetszik! hangulatos, de még mehetne bele növény nyugodtan. :)
5/20 anonim válasza:
Kéne rá fekete háttér, és túl kopasz az aki.
6/20 anonim válasza:
A Eheim szűrő elhelyezése nem jó azonkívül faca.
( Picit alacsonyan van )
7/20 A kérdező kommentje:
köszönöm az eddigi véleményeket. még azért várok :)
a mániám, hogy a szűrőket lentre helyezem. nem tudom, hogy miért de midig kifelejtem xd
2013. ápr. 1. 19:14
8/20 YourDestiny válasza:
Nem rossz ez, de tényleg kéne egy háttér. Egy fehér, de leginkább egy fekete.
9/20 anonim válasza:
hogy őszinte legyek szerintem az ilyen aljzat ritka randa :D a növények közül is pont azokat találtad el amik nekem nem tetszenek:D
de ha ezektől eltekintek akkor nem rossz :)
én máshogy csinálnám de nem az a lényeg, hogy nekünk mennyire tetszik mert nem mi nézegetjük :)
10/20 A kérdező kommentje:
xd azért köszi a válaszod :)
2013. ápr. 2. 08:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!