Nos, mindent az aljzattisztítóról. Szükségessége, milyet érdemes venni, milyen típus, ami jobb?
Segítek:
Milyen módszerrel működő legyen?
Milyen márka?
Hogyan használjam (jó tudom, de mire kéne ügyelni?)?
Egy másfél méteres cső és egy kis üdítősflakon kettévágva, rászigetelőszalagozva a cső egyik végére.
Ez hasonló, és jónak néz ki
De lehet kapni pumpásat is, aminek a pumpa részén néha kitörik a nyelve. Viszont amíg nem romlik el, addig elég jól használható.
Vagy golyósat, ennek beakad a golyóhoz a kosz, aztán eltömődik a cső, és mehetsz a mosdóba kitisztítani: [link]
Van elemes, amit ha túl mélyre nyomsz beázik az elemtartója és bedöglik az elektronika. Ez gyenge plexi csőből van, ami törékeny, ezért óvatosan kell összerakni. [link]
Ezzel lehet úgy porszívózni, hogy a koszt szívja csak, a vizet visszanyomja az akváriumba.
-------
Én olyat csináltam, hogy a pumpásnak a műanyag csövét ráraktam egy rendes gumi slagra, csak hogy a vége egyenes legyen, tudjam irányítani, de nem raktam rá tölcsért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!