Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Nos, mindent az aljzattisztító...

Nos, mindent az aljzattisztítóról. Szükségessége, milyet érdemes venni, milyen típus, ami jobb?

Figyelt kérdés
Nyugodtan lehet linkelni, nyilván nem kell leírni az egész témakört... Ja, és, mert hajlamos lennék elfelejteni : Képzeljetek minden válasz után oda egy hatalmas betűkkel írt KÖSZÖNÖM SZÉPEN!-t!
2013. nov. 2. 11:01
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

Meg kell tölteni a csövet vízzel, akkor átmegy.

Vagy megszívod a cső alsó végét, ezzel megtellik vzzel, és megindul a lefolyás.

A pumpás csőnek azért van kissötétkék kézipumpa a végén például, hogy ne kelljen szívni, se megtölteni, csak elkezded pumpálni, így megszívja magát a cső, tele lesz vízzel, aztán lefolyik.

2013. nov. 2. 12:21
 12/23 A kérdező kommentje:
Oké. Szívással működik. De valószínű, hogy utánanézek mlg a pumpás verzióknak. Végét bele kell nyomni a talajba,fel kell kavarni, vagy csak simán fölé tartani?
2013. nov. 2. 12:29
 13/23 anonim ***** válasza:

A tölcsérben gyenge a szívó erő, ezért ha belenyomod a kavicsba, akkor a tölcsérben a talaj felkavarodik.

A nehéz kavicsokat nem szívja fel, csak a könnyű hal ürüléket, ami a talajon, vagy a talajban van. És ez a cél, tehát jó ha belenyomod.

2013. nov. 2. 12:36
 14/23 A kérdező kommentje:
Oké. Meglesz. Hirtelen nincs jó kérdésem, de majd hozok nektek néhányat, amire képtelenek a németek jó válaszokat adni. Azért még adok nekik időt.
2013. nov. 2. 12:45
 15/23 anonim ***** válasza:

csinálj ilyet, ebbe nem kell porszívózni :)

http://www.youtube.com/watch?v=aXSL0MZAdiM

2013. nov. 2. 12:46
 16/23 A kérdező kommentje:
Ajjj, ilyen nekem is kell, máris megyek, és veszek egy korallzátonyt... :D
2013. nov. 2. 12:49
 17/23 anonim ***** válasza:
Nekem is kéne.
2013. nov. 2. 12:50
 18/23 A kérdező kommentje:
Ohó, láttam milyen akváriumod van, nem marad le nagyon, persze ez nagyobb, és tele van pakolva korallokkal, de a tiéd is awesome!
2013. nov. 2. 12:53
 19/23 anonim ***** válasza:
Egy olyan szépet és nagyot szerintem halandó ember nem tud fenttartani, aki nem milliomos.
2013. nov. 2. 13:45
 20/23 anonim ***** válasza:
Az enyém egy kis gagyiság, gyerekjáték ehhez képest.
2013. nov. 2. 13:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!