Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Melyik a legolcsóbb növénytáp,...

Melyik a legolcsóbb növénytáp, ami ér is valamit?

Figyelt kérdés
2013. okt. 5. 22:38
1 2
 11/14 Platypus ***** válasza:
Na de a porokat nem lehet igazán kis tételben rendelni. Ha valakinek kis akváriuma van, ráadásul nem EI szerint, hanem valami visszafogottabb rendszerben tápoz, akkor nem fogy különösebben sok táp. Kivéve persze ha a leghígabb kommersz cuccokat használja, de amíg a profito fél literje 2400 Ft és ez évekre elég lehet, addig nem nagyon éri meg porokkal dolgozni. Akárhogy is nézzük, ennyiért egy jó mikromérleget sem kapsz, ami azért elsődleges kellék a porok méricskéléséhez.
2013. okt. 8. 15:23
 12/14 anonim ***** válasza:

Mondjuk a mérlegből elég egy olcsó ékszermérleg.

Itt még érdekes lehet az akvárium mérete is, egy nano akváriumba a GA tápok is olcsók lehetnek, viszont egy több száz literesbe horrora jön ki a havi összeg..

2013. okt. 8. 15:32
 13/14 anonim válasza:

Sziasztok! Nagyon sok jó növénytáp van, ami alacsony áron segít a biztos terméshez. Személy szerint én innen szoktam rendelni:

[link]

Eddig minden csomagon időben érkezett és nagyon kedves az ügyfélszolgálat is.

2020. szept. 13. 12:44
 14/14 anonim ***** válasza:

Számomra az akvarisztika az a tevékenység amivel a legtöbb időt szeretem eltölteni. A legelemibb feladatokat másra bízzam, nekem csak be keljen öntenem és túl vagyok rajta? Akkor minek az egész?

Szigorúan a kérdésre: A legolcsóbb ami ér valamit ha magad állítod elő kb.

napi negyedóra pancsolással. A mellékhatása egy sikerélmény nevű kábítószer amit az alkotó ember érez rövid ideig.

2020. szept. 13. 15:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!