Legolcsóbb akvárium üveg készítés óriás akváriumokhoz?
250cm x 70cm x 80cm a kiszemelt méretem
köszönöm előre is
akvarista.hu-n ilyet találtam: 240x71x72 1226liter 98 000ft
mennyire mondható jó árnak ha valaki tudná?
Nekem újba litertől függetlenül 50 centi magasságig 100 ft/ liter, 50 centi felett 110 ft/ liter.
1226liter 134860ft ebből -10% a kedvezményem így 121374ft én személy szerint nem adnék ennyit egy használtért, de nem ismerem mások árait.
Akkor az teljesen jó, viszont a másik 4 tétel a bonyolultabb, állvány, szűrés, világítás, berendezés.
Egy akváriumnál az üveg a legolcsóbb, a többi általában tételenként drágább szokott lenni, ekkoránál a havi üzemeltetési költséget is vedd figyelembe, lakás hőfok, és menyi kell a halaknak.
Nálam első általában a bútor, utána szűrés, világítás, utoljára szokott az üveg jönni.
Ekkoránál az állvány költségeivel kezdik mivel bőven 1500kg felett van, és nem árt a padlózatot ellenőrizni, valamint egy 250x 70cm fa kerettel beforogni a lakásba hogy hogyan lehet bevinni, ajtószélesség, fordulók stb.
"Van valahol hiba a tervemben?"
Ritka aki tudja mit akar, van konkrét elképzelése, te ezek szerint a felkészült, rutinos gárdához tartozol, bocs a kételyért, jó a terv sok sikert hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!