Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Melyik a legolcsóbb növénytáp,...

Melyik a legolcsóbb növénytáp, ami ér is valamit?

Figyelt kérdés
2013. okt. 5. 22:38
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
panzi aquaplant szerintem elég jó
2013. okt. 6. 00:14
 2/14 YourDestiny ***** válasza:
Az Aquaplant jó, de az olyan növényekhez való csupán, amelyek gyökéren keresztül veszik fel a tápanyagot. Maga a kérdés viszont nem válaszolandó meg egyértelműen. Anubiasnak a Neptun lötty is jó, az is ér valamit. Egy jobban növényes akváriumhoz pénzkidobás megvenni, ugyanúgy, mint a Sera löttyét. Ilyen esetben érdemes Profitora költeni, ha komolyabb növényesed van, efelett GA macro, GA microra.
2013. okt. 6. 09:41
 3/14 Platypus ***** válasza:

Az aquaplant nem olcsó, ha azt is nézed, milyen kicsi adag. Kérdező, hosszabb időre keresel olcsó megoldást, vagy a lehető legkisebb kezdeti befektetést akarod?

Hosszú távon a nagyobb flakonos Profito-t ajánlom, időre lebontva a legolcsóbb a könnyen hozzáférhető tápok közül.

A legkisebb egyszeri kiadás meg a kis flakonos neptun. Ez sem rossz igazából, csak ritka szerencsétlen kis adagokban árulják ezért nem túl népszerű.

2013. okt. 6. 11:33
 4/14 anonim ***** válasza:
Easy Life profito. Minőségi növénytáp, nagyon jó áron.
2013. okt. 6. 14:30
 5/14 Pendulum92 ***** válasza:
Én is a Profito tábort erősíteném. A legjobb ár/érték arányú táp, teljesen kivirultak a növények tőle, csak ajánlani tudom.
2013. okt. 6. 14:48
 6/14 anonim ***** válasza:

Legolcsóbb ha magadnak kevered.

A makro tápokhoz egyszerű beszerezni az alapanyagokat, ha havi szintre kiszámolod jelentéktelen összeg jön ki, a mikro tápok kicsit macerásabbak, én eddig Fitohorm mikromax-ot használtam (itt sokan nem szeretik bár nem is próbálták..:)), de most áttérek egy angol, porból kevert tápra, ezt is sokan használják már Magyarországon.

Kicsit körülményes, hogy Angliából kell rendelni, de állítólag megéri. Nekem egy kint élő cimborám rendelte meg, ha minden igaz a héten meg is kapom.

Innen rendeltük a mikro tápot:

[link]

Kis matekkal ki tudod számolni, hogy mennyi desztvízbe hány grammot kell keverni, csak utána kell járni az EI alapú tápozásnak.

Szerintem gyári tápot nem kapsz ilyen olcsón, ilyen minőségben, szóval megéri kicsit belemerülni a témába.. :)

2013. okt. 8. 12:54
 7/14 anonim ***** válasza:

Előző vagyok, én konkrétan ezt választottam:

[link]

Le vannak írva az összetevők, ezekből lehet agyalgatni a menyiségeket..

2013. okt. 8. 13:18
 8/14 Pendulum92 ***** válasza:
Haladó szinten, növényes akváriumba megéri kevergetni, de én nem fogok kevergetni, mikor fél-egy éves adagom kijön 2000 ft-ból, ha boltba veszem a profitot, ami tökéletes a céljaimnak.
2013. okt. 8. 14:01
 9/14 YourDestiny ***** válasza:
Szerintem is csak komoly high-teches emberkéknek érdemes foglalkozi ezzel a boszorkánykonyha dologgal.
2013. okt. 8. 14:09
 10/14 anonim ***** válasza:

Végül is igazatok van, de szerintem nem baj, ha tudják a polgárok, hogy létezik alternatív megoldás a magamfajta csóróknak. Ha nem tudnám kispénzből kikeverni a tápokat, valószínű nem növényeznék. Viszont a kérdésben szó nem volt róla, hogy csak a "lowtek" (de utálom ezt a kifejezést) tápozás lehet érdekes..

Azért ha egyszer betáraz az ember porokból, öt perc alatt ki lehet keverni három havi tápot, fillérekből.

Utána járni a dolgoknak persze nem öt perc, de erre való az internet.

No de nem akarok itt hit téríteni, mindenki úgy tápoz, ahogy jól esik neki. :D

2013. okt. 8. 14:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!