Kezdő akvarista vagyok, és lenne néhány kérdésem. (? )
Figyelt kérdés
Milyen halat ajánlotok bele?
"elég" igénytelen, kb.: 3,4,5 cm-s
Van egy közepes méretű akváriumom, műnövényekkel.
Milyen berendezések kellenek bele?
A berendezéseket nem kell éjjel nappal működtetni?
Milyen vegyszereket kell bele tenni hogy megfelelő
legyen a víz?
Ha valami fontos tudnivalót kihagytam, légyszi írd le.
Köszi:)
2013. szept. 23. 16:54
11/14 anonim válasza:
Kis halakat érdemes beletenni pl: Amanda lazac, Boraras urophthalmoides, Endler, Guppi, Törpe fogasponty, de most divatos a csigasügér is. Nem kell vegyszer. A víz az jó, csak állni kell hagyni.
12/14 anonim válasza:
10esnek!
A lényegen nem változtat, pusztulás lesz a vége, én csak leegyszerűsítettem a dolgokat.
13/14 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek.
2013. szept. 25. 14:07
14/14 anonim válasza:
Kis növésű halak, például: rózsahal, Amanda lazac, neonhal, fekete neonhal, szivárványos guppy, platty, arany molly, arany díszmárna, karcsú díszmárna, citromlazac, parázsszemű pontylazac, panda páncélosharcsa, törpe páncélosharcsa, zebrahal, fekete tetra, gyöngyházfényű törpesügér, kakadu-törpesügér, indigósügér, fekete molly, törpe gurámi, ajakos gurámi, mézgurámi, ciklámenlazac, lándzsafarkú pontylazac, ezüstös tetra, anci(tapadóharcsa)!!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!