Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Igaz ez? Hogy egy halnak a...

Igaz ez? Hogy egy halnak a hosszúságára ahány centi, annyi liter víz kell neki?

Figyelt kérdés

akik nem tudnak kultúráltan válaszolni az ne irjon

a válaszokat előre is köszi

2009. nov. 4. 19:30
1 2 3
 21/30 Salx Narval ***** válasza:
Bocs kimaradt a "halaknál"
2009. nov. 5. 11:25
 22/30 anonim ***** válasza:
52%
szerintem ez egyálltalán nem igaz.most gondolj bele ha te most 1,5 méteres lennél és annyi helyed lenne akkor az szar lenne,
2009. nov. 8. 19:51
 23/30 anonim ***** válasza:
52%
Miért, te hal vagy...? Kb. ennyi értelme volt a gondolataidnak ilyen szempontból.
2009. nov. 9. 00:28
 24/30 Salx Narval ***** válasza:
Persze, hogy nem szabad így nézni, gondolom a válaszadó sem komolyan írta.Nyilván nem tudunk egy folyót, vagy tavat a lakásba vinni.A lényeg az, hogy adjunk meg mindent amit lehet, hogy jól érezzék magukat a halaink, inkább mondjunk le némelyik tartásáról, de amit tartunk, azt tisztességgel tegyük.Igaz a mondás. Egy madár számára, nincs elég nagy kalitka.Ez a halakra és az akváriumra is igaz lehet.De vannak kielégíthető igények, hiszen a fogságban történő szaporodás jelzi, hogy meg vannak elégedve a helyükkel.Egy rossz körülmények között lévő állat, sohasem szaporodna.SN.
2009. nov. 9. 08:45
 25/30 anonim válasza:
helyesen tud írni! Egy választ többféle képpen meglehet fogalmazni! És a kérdésedre a válasz: Igen,ez igaz! ha egy hal 5 cm , akkor kb 5 liter vízbe kell rakni,de nem baj ha nem pontosan annyi.
2009. nov. 9. 15:50
 26/30 anonim ***** válasza:

Nem tudom,miért kell kötekedni a kérdés írójával.!!!

Szerintem a lényeg az,hogy megértetted amit kérdez,akkor meg mit kell még neki dumálni,hogy nem tud helyesen írni??????

Ha nem tetszik az írás ne válaszolj rá,ennyi a lényeg.De ezen az oldalon annyi hülye van aki azt hiszi magáról,hogy tökéletes,hogy..ááá...!!!!RENGETEG!!!!!

Ez az ilyeneknek szól:

TE SOHA SEM HIBÁZOL???MAGADBAN FOGADOK NEM LÁTOD MEG A HIBÁT,UGYE???MERT MÉG EHHEZ IS HÜLYE VAGY!!ÉS MÉG TE HORDASSZ LE MÁSOKAT,EZ A SZÉGYEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2009. nov. 9. 18:01
 27/30 anonim ***** válasza:

Hát gondolkodj reálisan: 54 literes akváriumba mehet mondjuk 12 neonhal 3 lány , 2 fiú guppi és mondjuk 1 lány és 1 fiú xifo.KB:neonhal:2cm 2cmx12=24 (l) guppi(lány):3-6 cm átlagban: 4,5 cm(de ez már egy redes méretűre megnőtt egyed) 4,5cmx3 13,5 (l) fiú guppi átlag:2 cm 2x2cm=4(l) lány xifo: átlag 3,5 cm= 3,5(l) fiú xifo (farokkal együtt) 5 cm=5(l)

24+13,5+4+3,5+5=50(L)

Lehet benne valami :D

2009. dec. 15. 20:20
 28/30 anonim ***** válasza:
De ha belegondolsz egy 10 centis mondjuk diszkoszhalat 10 liter vizben elég necces tartani de gondolom ez igy egy darabra nem feltétlen igaz :D
2009. dec. 15. 20:24
 29/30 anonim ***** válasza:
Egyébként én első olvasásra megértettem mit akar(sz) mondani. Nem tudom nektek mi nem volt világos.
2009. dec. 15. 20:26
 30/30 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az utóbbi válaszolóktól! és szerintem is fölösleges csesztetni engem
2009. dec. 15. 21:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!