Igaz ez? Hogy egy halnak a hosszúságára ahány centi, annyi liter víz kell neki?
Figyelt kérdés
akik nem tudnak kultúráltan válaszolni az ne irjon
a válaszokat előre is köszi
2009. nov. 4. 19:30
3/30 A kérdező kommentje:
tudok helyesen írni
Igaz ez? Hogy halnak a hosszúságára ahány centi annyi liter víz kell neki?
kik nem tudnak kulturáltul válaszolni az ne írjon
a válaszokat előre is köszi
2009. nov. 4. 19:42
4/30 anonim válasza:
Írni igazából nem tudsz, de igaz...
5/30 anonim válasza:
A kérdés magyarul:
Igaz-e az, hogy a halnak annyi liter víz kell, amennyi a hosszúsága centi(méter)ben?
A válasz:
Szerintem ez nagyon kevés, talán épp hogy nem döglik meg benne, de én nem tartanék 4 centis halat 4 liter vízben.
"kik nem tudnak kulturáltul válaszolni az ne írjon"
Magyarul:
Akik nem tudnak kulturáltan válaszolni, azok ne írjanak!
Egyelőre halazás helyett olvass sok Jókait, jót tenne!
6/30 anonim válasza:
Ennyi erővel ti meg olvasni nem tudtok!De lényegtelen!Sziasztok
7/30 anonim válasza:
Szia!A válasz;igaz,de nem minden esetben.Pl vegyünk egy egyszerü példát:Egy aranyhal,mondjuk megnőhet 20 cm-re,DE azt is tudjuk hogy az aranyhalnak min 100 literes aksi kell.Tehát,igaz is,meg nem is,és annyiban igaz a kis halaknál is,hogyha többet tartassz együtt.Pl ez ugy értendő:54 literes akváriumba 5cm es neonhalakat tehetsz:kb 11 db-ot(amugy ebben az esetben meg másik irányba hamis,itt többet lehet bele tenni az aksiba,mint 11,szoval ezért itt se stimmel,de hogy értsd,arra elégséges példa.Szoval ne vegdd ugy hogy egy neonhalat egy 5 literes befőttesüvegben tarthatsz...tehát nem egy halra értendő,és egy alap,minimális aksiméret minden halnál megvan,tehát ha pl 3 aranyhalad van 60 literbe,ne állj le veszekedni azzal aki azt mondja h 100liter kell neki,mert az aranyhalnak min 100liter kell.Hát elég bénán fogalmaztam meg én is,de ki tudsz hámozni belőle valamit.De valamelyik tanult kollégám biztos beleköt,hogy Nyelvtanilag mi hogy nem stimmel,és hogy hogy kellett volna írnom.Ahogy ezt veled tették.Lehet még osztályzatot is kapok a mondanivalómra(1-est...)Szia Lucky(rem használható volt azért a válaszom)
9/30 A kérdező kommentje:
köszi Lucky és Jókait nem szeretem inkább a külföldi írókat és elég sokat olvasok
2009. nov. 4. 20:16
10/30 anonim válasza:
Akkor meg miért jegyzed meg,hogy nem kommentálsz?Azzal már megtetted.Fölösleges volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!