Egy hím sziámi harcoshalat összelehet tenni egy nőstény harcoshallal?
Tiphoon!:Igen,igaz,mondom,ez tapasztalat.Kérdezd meg tőle,hogy ha 2 aranyhalat szeretnél,elég e nekik a 20 literes akváriumod.Ha azt mondja hogy igen,akkor többet ne menj oda,ha teheted.Ha mégis mész,akkor legalább ne tanácsért menj:).
A kérdezőnek:Párzási időszak teliholdkor van és szeptember 16.án,de sanja ezt lekésted:).Na jó,félretéve a viccet,ez nem íg működik.A nőstény testén csíkok jelennek meg,méghozzá függőlegesek,ekkor áll készen a párzásra.Nekem kb 1-2 hetente ezt csinálják a nőstények.A hímen eg ugy tudom nem látszik.Ha már elég idős.A lényeg,hogy csak a párt kell összetenni,de elösször csak a hímet az akváriumba.Tegyél be neki egy két víz tetején úszó dolgot,a legjobb ha valamien vizi növény.Ez segítség neki,hogy a habfészke stabilabb,erősebb legyen.Mikor kész a habfészek,belógathatod mellé a nőstényt egy befőttes üvegbe,de szerintem jobb a nősténynek is,ha az aksit egy átlátszó plexi lappal választod ketté. és egy idő mulva,összeengedheted őket,megtörténik a párzás,és mikor már kergeti el magától a nőstényt,akkor,bizony ki kell venni a nőstényt,vagy megöli a hím.Sziasztok Lucky
Ezt olvasd el,és még pár Betta szaporításáról írt oldalt,és az se lenne baj ha egy könyvet átnyálaznál.(akvarisztikáról).Tehát:A habfészket a hím Nsálszerűségvől és levgőből csinálja.Ilyen kis hab buborékokat "köp" a víz tetejére.Ez a habfészek.Amit meg betehetszhogy erősítse a fészket:Egy ásványvizes palack kupakja,vagy ha van otthon olcsóbb lötyiröl származó kupak,tehát amire nincs monytatva pl h kristályvíz,tehát egy sima,egszínü kupak,akkor azt jó alapos tisztítás után,vagy valami vizen úszó növényt.Pl Vizisaláta,de akár mi megteszi ami vizen úszik.Valaki Müanyag tálat tett be,olyat ,amibe a kínai kaját becsomagolják.Tehát tényleg bármi megteszi ,csak tiszta legyen,és ne oldódjon le róla semmi.Szia Lucky
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!