Egy hím sziámi harcoshalat összelehet tenni egy nőstény harcoshallal?
Figyelt kérdés
Egy kisebb aksiba szeretném őket tenni, de nem tudom hogy lehet egy nőstényt és hímet összerakni.2009. okt. 31. 16:33
1/18 anonim válasza:
Persze! Csak kettő vagy több him harcoshalat nem szabad egymáshoz engedni. Mert csúnya vége lesz!
Typhoon.
2/18 anonim válasza:
Nekem kinyírta a nőstény harcoshalam a hímet.. És biztos hogy nőstény volt, meg függöleges csíkkok lettek a hasán.. Azzal játszott a dög hogy ráharapott a hím úszójára mint egy buldog és nem engedte el.. egy idő után meg depisebb lesz a hím fészket sem sikerült raknia.. és meghalt.:(
3/18 anonim válasza:
nekem azt tanácsolták a boltban, hogy egy hímhez 2-3 nőstényt tegyek és ő majd választ közülük mert nem biztos ha egyet veszel azzal összeáll
4/18 anonim válasza:
Igazából kicsiben nagyobb eséllyel vesznek össze, inkább tedd őket nagyobba, akkor van hova menekülni, ha valamelyik mégis balhézni akarna. Nem értek a halakhoz, de ez olyan általános állati tulajdonság, kis helyen gyakoribb a balhé.
5/18 anonim válasza:
Bocs,hogy nem válaszolok,de előttem már leírták amit tudnod kell:)Viszont kérdeznék,van foguk vagy hogy tépik meg egymást?
6/18 anonim válasza:
7/18 A kérdező kommentje:
Kössz a válaszokat.
2009. okt. 31. 17:47
8/18 anonim válasza:
Suia!Nem lehet.Én neem is azt mondta az eladó hogy több nőstényt vegyek,ugyhogy vettem 2-t.Az egyik nőstény megtépte a hímet,de úgy,hogy mint valami utánfutót,úgy húzta maga után a hím a nőstényt.Erre a békés nőstényemnek neki esett a hím,úgyhogy el kellett különiteni egymástól mind a 3 bettát.Csak szaporítás idejére lehet összetenni,ez tapasztalat.Szoval azt mondom,ha megfogadsz egy tanácsot,amíg nem lesz egy dúsan növényesített 100literes aksid,4-5 nősténnyel,addig egyel se tedd össze.Amúgy nekem 54 literben nem bírtak meglenni egymással.Szia Lucky
9/18 anonim válasza:
Ez komoly Lucky? Akkor a halas engem átvert! Legközelebb kérdezgetek tőle olyasmiket, amire biztosan tudom a választ! Meglátjuk mennyire szakértő...
Typhoon.
10/18 anonim válasza:
Nem! A párzási időszakon kívül bántanák egymást. ha elég nagy az akvárium, és van több búvóhely is, akkor esetleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!