Hány halat vegyek egy 30literes akváriumba?
Figyelt kérdés
5 éve kaptam néhány halat és vettem még hozzájuk kb. 10-et.De nem érezték magukat jól ezért odaadtam unokatesómnak mert neki nagyobb akváriuma van.Hagytam 5-öt de ebből 2 elpusztult.Van még 3 rózsaszín zebradánió és szeretném szaporítani őket.Még hány halat vegyek hogy elkezdjenek szaporodni?Egy pár hónapja próbálkozok de nem sikerül.Ezért gondoltam a létszám növelésére.2009. okt. 30. 14:18
1/2 anonim válasza:
Én úgy tudom hogy csapatban élnek mint a neonhalak és olyan 5-6 halat kell tartani. Amúgy pontosan nem tom.. Nem akarok hülyeséget mondani de asszem így van. :)
2/2 anonim válasza:
Hát egy biztos 6nál kevesebb halat ne tartsunk mert ezek csoportos halak,víz hömérséklete pedig 24-26 fok az ideális.
20-200ikrát is rakhat a nöstény, kb 6cmre nö meg és 5évig él.Bövebben Google a bárátod sztem ott megtalálsz róla mindent :>
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!