Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Erről mi a véleményetek?...

Erről mi a véleményetek? (Betta akvárium, tartás)

Figyelt kérdés

Ebben lehetne 1db bettát tartani? Azt írja nem kell levegőztető,de én azért tennék bele..van ilyen kis tapadókorongosom aminek kő van a végén :D [link]

Esetleg egy 5 literes kocka akváriumban? Tennék bele mindent..most is van akváriumom,de családi okok miatt meg kell szüntetni,mert túl nagy/túl sok áramot fogyaszt (2 levegőztető,szűrő,világítás,fűtés etc.) Én nem szeretnék teljesen lemondani a haltartásról..évek óta vannak halaim..szóval ha segítenétek,hogy melyik akvárium igényel kevés befektetést..

2013. aug. 19. 21:43
1 2 3
 21/28 izomszörp ***** válasza:
100%

Komolyan a T..öm eldurran hogy némelyek hogy akarnak halat tartani.

Mikor vésődik be, a betta is ugyan olyan hal mint a többi!!!!

Neki is kell az úszóterület!!!

Ez egy nagy baromság hogy kis helyen jól érzi magát! NEEEM!!!

Nem 2 liter, Nem 5 liter, és nem 18 liter! Minimum 30 liter!!!! De 50 lenne az igazi!!!!

Rendes szűréssel,fűtéssel,aljzattal,világítással,növényekkel....

Szerintem meg egyáltalán nem fogyasztanak sokat az aki cuccai.

De jó lenne ha büntetnék azokat is akik ilyen akikat árulnak vagy készítenek halaknak!!!

Ha lehet kérni kedves kérdező, szerezz egy 30 lityis akit a bettának!

2013. aug. 20. 00:38
 22/28 A kérdező kommentje:
Eddig 54 literesem volt,abban volt egy aranyhalam,ami 5 év után elpusztult :/ Bár már alapból kifejletten vettem,szóval nem tudom hány éves lehetett..Amúgy előfordulhat,hogy mégiscsak megtarthatom azt az akváriumot :D Majd kevesebbet eszek,és akkor lesz pénz az áramra..
2013. aug. 20. 10:41
 23/28 anonim ***** válasza:
100%

Egy aranyhal 25 évig is elél, és másfél kilósra nő!!!

Erre mondtam, hogy attól, hogy nem érzi magát jól, nem hal meg azonnal.

Évekig el tud szenvedni.

5 év egy aranyhalnál olyan mint egy embernél 15 év.

És nem vehetted kifejletten, mert egy kifejlett aranyhal meg sem tud fordulni 54 literben. Az pl egy bettának tökéletes méret lenne.

2013. aug. 20. 10:54
 24/28 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy fogyaszt is vagy 300 forintot havonta egy 50 literes akvárium...
2013. aug. 20. 11:32
 25/28 anonim ***** válasza:
100%
Bettának minimum 50 literes akvárium lenne az igazi, 1 hím és 2 nőstény, csak a kérdés, hogy a szaporulattal mi lenne. Aranyhalnak pedig minimum 250 liter vagy kerti tó kellett volna, talán utána kellett volna kissé járni a dolgoknak, nem lett volna sok idő, viszont így az aranyhal szenvedett évekig...
2013. aug. 20. 13:02
 26/28 anonim ***** válasza:

hát ja ha az ember elszámolgat hogy egy hónapra menyi a költsége az 50 literes akváriumnak (bár pl az a 2 levegőztető fölös volt a fűtésről nem is beszélve)

így ha a szaporulatot eladnád még talán kisebb haszon is lenne.

2013. aug. 20. 21:26
 27/28 anonim ***** válasza:

"Amúgy előfordulhat,hogy mégiscsak megtarthatom azt az akváriumot"

ha megtarthatod akkor a www.akvarista.hu -n olvasd el az E-book-okat akkor megtudnád hogy mit hogyan kell csinálni egy akváriumnál

2013. aug. 20. 21:30
 28/28 anonim ***** válasza:
2013. aug. 20. 21:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!