Van két fiú guppim meg két neonhalam (többi meghalt), tehetrk melléjük egy 4-5centis aranyhalat?
Nem bántják egymást? Oltást nem kérek(pl hogy mért csak két neonhalam van,tudom,csapathal,de meghalt a többi) csak a kérdésre válaszoljatok,kérlek.
Nem csipkedi meg ez a nagy aranyhal a többi picit?
Az aranyhal túl nagyra nő, nem jó ötlet.
ez az aranyhal annyira nem nagy. De amúgy se kell annak 100L,nem arról a tavi böszmenagy állatról beszélek..nekem eladó mondta,hogy ha csak 25literes lenne az akváriumom,akkor is tehetnék bele 2aranyhalat.
Azért nem írtam le ezeket,mert engem az érdekel,hogy képesek-e ezek a fajok együtt élni békében.
Van szűrő de a hűtést nem tudom jól megoldani. El kéne szállásolnom egy aranyhalat,ami jól bírja a hőm.ingadozást. (ismerősöm kettőt vett,de már csak egyet akar)
Nem azt kérdeztem,hogy mit nem értettél sosem. A kérdésre kéne válaszolni. Kövit le fogom pontozni,ha nem képes csak a kérdésre választ írni. El kéne olvasnotok a szabályokat!
Mert nem cseszegetést kértem. És nincs kedvem itt magyarázkodni se.
Jó, akkor remélem, ez érthető válasz lesz:
Ne hozd el az aranyhalat, hacsak nincs 150 literes az akváriumod. Ez az aranyhal is olyan nagy böszme lenne, mint a tavi, ugyanis kisebb méretű aranyhal nincs. Mind 30 centisre nő, illetve nőne, ha azt a tartási körülmények megengednék. Ha nem tud akkorára megnőni, csupán kínzás az egész, nem több. Másrészt mivel hidegvízi hal, 23 fok a plafon.
30l alatti akváriumban törvényileg nem lehet gerinces állatot tartani. Az eladók mindent mondanak a profit érdekben. Az aranyhal ahogy előttem is írták 30cm-esre fog nőni, és 150 l-es akváriumra van hozzá szükség.
A neonnak is min. 80l-es aksi kell, ehhez 10-15 hal, mivel rajhal. Ahogy előttem is írták ki kellene deríteni miért pusztultak el, kiküszöbölni a hibát és ha az akváriumi mérete megfelelő újabb rajt "létrehozni" ellenkező esetben a neonokat el kell ajándékozni.
Mekkora az akváriumod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!