Erről mi a véleményetek? (Betta akvárium, tartás)
Ebben lehetne 1db bettát tartani? Azt írja nem kell levegőztető,de én azért tennék bele..van ilyen kis tapadókorongosom aminek kő van a végén :D [link]
Esetleg egy 5 literes kocka akváriumban? Tennék bele mindent..most is van akváriumom,de családi okok miatt meg kell szüntetni,mert túl nagy/túl sok áramot fogyaszt (2 levegőztető,szűrő,világítás,fűtés etc.) Én nem szeretnék teljesen lemondani a haltartásról..évek óta vannak halaim..szóval ha segítenétek,hogy melyik akvárium igényel kevés befektetést..
Egyébként a linkelt termékről konkrétan az a véleményem, hogy azt is büntetném, aki ilyet terjeszt, forgalmaz, vagy reklámoz!
Ugyanis rendkívül kártékony dolog, ahogy ez a példa is mutatja. Sok hozzáértőt félrevezetnek, és sok birka, aki lusta 2-t kattintani el is hiszi, amit össze hazudoznak.
Az állatvédelmi törvény ezeket a cselekményeket szabálysértés, bűntett, és bűncselekmény kategóriákban bünteti.
A büntetése 50.000 ft-os pénzbírságtól 2 évig terjedő szabadságvesztésig terjed.
(Szóval nem nagyon kéne itt reklámozni -kedves válaszolni próbálók- hogy ki mit követ el, nehogy valami lelkes állatvédő utánajárjon a dolgoknak.)
2 levegőztető? Milyen akvárium ez? Egy szűrő is bőven elég levegőztetésre is buborékok nélkül.
Bettának meg azért adjuk meg a minimum 25-30 litert, de inkább 30-at szűrővel fütővel.
Aki meg régóta tart minden felszerelés nélkül, annak csak gratulálni tudok.
",elpusztulna egyből,nem?"
Nem.
azért kíváncsi vagyok hogy mekkora az akvárium?-Ezt most nem tudom megmondani,szerintem 15 l lehet.
Milyen a szűrés?-Nincs szűrés,hetente 2x,néha 1x takarítom ki.
elpusztulna egyből,nem?
Nem.
Ha te mondod...
szűrés az akvárium lelke vagyis ha nincs akkor az nem akvárium hanem kínzókamra!
ha az egész vizet cseréled akkor a legnagyobb hibát követed el azután hogy nincs szűrőd ha van szűrő akkor az akvárium 20-30% át kell cserélni hetente 2 hetente
gondolom amíg takarítod az akváriumot az a szegény betta egy 750 ml-s befőttes üvegben van bár az "akváriuma" sem nagyobb sokkal de lényeg a lényeg hogy ezzel nagy sokkot kap a hal szal kíváncsi leszek hogy te mikor teszed ki azt a kérdést hogy "meghalt a bettám mit rontottam el?"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!