Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Erről mi a véleményetek?...

Erről mi a véleményetek? (Betta akvárium, tartás)

Figyelt kérdés

Ebben lehetne 1db bettát tartani? Azt írja nem kell levegőztető,de én azért tennék bele..van ilyen kis tapadókorongosom aminek kő van a végén :D [link]

Esetleg egy 5 literes kocka akváriumban? Tennék bele mindent..most is van akváriumom,de családi okok miatt meg kell szüntetni,mert túl nagy/túl sok áramot fogyaszt (2 levegőztető,szűrő,világítás,fűtés etc.) Én nem szeretnék teljesen lemondani a haltartásról..évek óta vannak halaim..szóval ha segítenétek,hogy melyik akvárium igényel kevés befektetést..

2013. aug. 19. 21:43
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%

Egyébként a linkelt termékről konkrétan az a véleményem, hogy azt is büntetném, aki ilyet terjeszt, forgalmaz, vagy reklámoz!

Ugyanis rendkívül kártékony dolog, ahogy ez a példa is mutatja. Sok hozzáértőt félrevezetnek, és sok birka, aki lusta 2-t kattintani el is hiszi, amit össze hazudoznak.

Az állatvédelmi törvény ezeket a cselekményeket szabálysértés, bűntett, és bűncselekmény kategóriákban bünteti.

A büntetése 50.000 ft-os pénzbírságtól 2 évig terjedő szabadságvesztésig terjed.

(Szóval nem nagyon kéne itt reklámozni -kedves válaszolni próbálók- hogy ki mit követ el, nehogy valami lelkes állatvédő utánajárjon a dolgoknak.)

2013. aug. 19. 22:15
 12/28 anonim ***** válasza:
100%
*Sok hozzáértőt félrevezetnek = hozzá nem értőt félrevezetnek
2013. aug. 19. 22:17
 13/28 Pendulum92 ***** válasza:
100%

2 levegőztető? Milyen akvárium ez? Egy szűrő is bőven elég levegőztetésre is buborékok nélkül.

Bettának meg azért adjuk meg a minimum 25-30 litert, de inkább 30-at szűrővel fütővel.

Aki meg régóta tart minden felszerelés nélkül, annak csak gratulálni tudok.

2013. aug. 19. 22:24
 14/28 anonim ***** válasza:
100%

ezekből állna kb egy bettás akvárium

[link]

[link]

[link]

plusz vamilyen talaj pl jbl manado

és a világításhoz megfelelő nővények:

[link]

[link]

[link]

2013. aug. 19. 22:31
 15/28 anonim ***** válasza:
0%
Semmi baja nincs az ég világon a kishalnak,úszkál folyamatosan,tehát nem lehet vele probléma.Most még egyszer megkérdezem.Ha nem tetszene neki,elpusztulna egyből,nem?Ő viszont boldog,egyébként oké,az igaz,hogy télen majd kell neki a vízmelegítő,az van is,bent is lesz majd nála.
2013. aug. 19. 22:37
 16/28 anonim ***** válasza:
100%
azért kíváncsi vagyok hogy mekkora az akvárium? milyen a szűrés? menyit megy a szűrő? és a vízcserét mikor? és menyit ejtesz meg ?
2013. aug. 19. 22:42
 17/28 anonim ***** válasza:
100%

",elpusztulna egyből,nem?"

Nem.

2013. aug. 19. 22:44
 18/28 anonim ***** válasza:
0%

azért kíváncsi vagyok hogy mekkora az akvárium?-Ezt most nem tudom megmondani,szerintem 15 l lehet.

Milyen a szűrés?-Nincs szűrés,hetente 2x,néha 1x takarítom ki.

2013. aug. 19. 22:47
 19/28 anonim ***** válasza:
0%

elpusztulna egyből,nem?

Nem.

Ha te mondod...

2013. aug. 19. 22:48
 20/28 anonim ***** válasza:
100%

szűrés az akvárium lelke vagyis ha nincs akkor az nem akvárium hanem kínzókamra!

ha az egész vizet cseréled akkor a legnagyobb hibát követed el azután hogy nincs szűrőd ha van szűrő akkor az akvárium 20-30% át kell cserélni hetente 2 hetente

gondolom amíg takarítod az akváriumot az a szegény betta egy 750 ml-s befőttes üvegben van bár az "akváriuma" sem nagyobb sokkal de lényeg a lényeg hogy ezzel nagy sokkot kap a hal szal kíváncsi leszek hogy te mikor teszed ki azt a kérdést hogy "meghalt a bettám mit rontottam el?"

2013. aug. 19. 22:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!