Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » 112 literes aksiba milyen...

Mon35 kérdése:

112 literes aksiba milyen aljzatot tegyek a következő halfajokhoz és milyen növényeket? 3db szifó 2 black molli 2 páncélos harcsa 1 algaevő Még szeretnék guppit és mollit is bele. Vagy az már sok?

Figyelt kérdés

2013. jún. 21. 00:06
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:
Külső szűrőt mindenképp veszek a belső mellé
2013. jún. 24. 14:48
 22/28 anonim ***** válasza:

Növényes talajt ne tegyél páncélos harcsák mellé, az oldódik a vízben, fedni kell, talajturkáló halak mellé problémás.

JBL Aqua Basis az oldódik, azt kell fedni legalább 4 centis általános talajjal, de a páncélosok miatt nehézkes ez, felesleges is a növényes talaj társas akváriumba, ha komolyabb a kertészkedés akkor lehet ilyet tenni, halak nélkül, co2, 100w világítás, profi tápozás mellé van értelme, meg rutin kell hozzá hogy rendesen fedd, különben sártenger lesz az aksi.

2013. jún. 24. 15:12
 23/28 A kérdező kommentje:

Akkor nem lessz sok növény csak pár darab. Te hogy csinálnád?

Mindenféleképp szeretnék legalább 12db halat.

Milyen talajt rakjak? Akkor ha kevesebb a növény nem fontos a táptalaj?

Elég ha veszek növénytápot?

Egy szép és jol működő akváriumot szeretnék.

2013. jún. 24. 21:36
 24/28 anonim ***** válasza:
Szép növényekhez nem kell kimondott táptalaj, a JBL manado általános talaj, át kell öblíteni utána nem színez, nálam sincs egy deka táptalaj, csak folyékony tápot használok, azt se sokat, JBL manado van és alatta egy rakás kő, de azoknak csak térkitöltő szerepük van, a növények helyét kihagytam amikor pakoltam bele a bazalt köveket, ennyi.
2013. jún. 24. 21:43
 25/28 anonim ***** válasza:

Kimondottan erről van szó. [link] ez egy 200 literes.

Nem tudom ez milyen, feltettem valamelyik nap, azt mondták jó.

2013. jún. 24. 21:57
 26/28 A kérdező kommentje:

Na akkor valami hasonlót fogok én is csinálni. :)

Szerintem is szép :)

Mivel az enyém nem beépített hátteres,de valami hátteret azért szeretnék.

Olvastam már hogy fekete kukászsákot is tesznek. De nekem van fekete halam is a mollyk igy az nem mutatna jol. Esetleg valami szürkés. Szerinted?

2013. jún. 24. 22:57
 27/28 anonim ***** válasza:
A gyűrt fóliát én kezdtem itt terjeszteni, van szürke is, de nem biztos hogy a fekete nem lenne jó, kétoldalas ragasztó kell és az üveg szélére egy fél centis csíkot tenni belőle, ennyi nem látszik és szépen fogja a fóliát.
2013. jún. 25. 05:46
 28/28 A kérdező kommentje:
Megpróbálom mindkettőt hogy néz ki. Melyik a jobb.
2013. jún. 25. 12:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!