Nekem van egy üledékes kövem ami hasonlóan néz ki, azt ha kapargatom körömmel akkor lejön róla barna por, egyszer bent volt akváriumba 2 hétig és a ph-t jól felvitte.
2013. jún. 20. 10:00
3/22 A kérdező kommentje:
Köszi. Közben nézelődtem, szerintem lávakő lesz.
2013. jún. 20. 10:31
4/22 A kérdező kommentje:
Bár a fene tudja. Ezt is lehet koptatni, ha kapargászom. A lávakövet mennyire lehet? Mert arra hajaz a legjobban.
Ugyanaz a szín, szerkezet, szerintem a tiéd csak egy kicsit bőrösödve szilárdulhatott meg, esetleg valami már koptatta a felszínét.
2013. jún. 20. 11:09
6/22 Pendulum92 válasza:
Na, kicsit pontosítom magam: a tufa az az, amikor a láva a levegőbe "porlasztódik", aztán lehull, tehát vulkáni por és hamu alkotja. Kevertem a szezont a fazonnal( a kiömlési kőzetekkel).
Többféle módon is felhalmozódhat, akár víz is szállíthatta, ott pedig akármivel keveredhetett. Tehát én csinálnék egy ecet tesztet egy kis lekapart porból.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!