Van egy 100l-es akim. Ebben van egy cristal profi i 100-as szűrő . Mind a 3 rekeszében szivacs van, ez kevésnek bizonyult ezért építettem egy külső szűrőt. Ebe szeretnék szűrőanyagokat tenni csak azt nem tudom hogy mit és mien sorrendben?
Hát ha bekoszolódik ki lehet mosni egy vödörben, de amúgy azért bírja így is jó pár hónapig és leginkább alul szokott gyülni a nagy kosz, így legalulra érdemes tenni valamit, ami megemeli ezeket a szűrőanyagokat.
Pl én fogtam egy ilyen 25 darabos henger CD-tokot, azon fúrtam csomó lyukat fúrógéppel, az van az aljára téve, mint ülepítő :)
Ezt képzeld el tele lyukakkal.
Alatta megáll a kosz.
Persze lehet tenni szivacsot is a motor elé, hogy védd a nagy szennyeződésektől és akkor azt a szivacsot sűrűbben mosod ki, ha van hozzá kedved.
Hát igen, végülis úgy véded a siporaxot a koszoktól.
Tulajképp ha van rá több pénzed, akkor a lávakövet ki is hagyhatod, helyette is rakhatsz siporaxot, mert az jobb, csak drága (én azért kevertem).
Nálam pl így van a sorrend:(azóta kivettem egy kis szivacsot, és a sipot beraktam egy krumpliszsákba)
hungarocell ülepítő
krumpliszsák
szivacs
siporax
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!