Mit történt akvaristán a fotókkal?
Kicsit félreérthető voltam, anno valaki valamiért megnyitotta ezt az oldalt, nagy örömmel tárcsázta az akvarista.hu/installt a böngészőbe, miután felmásolta ftp kapcsolaton a szerverre a kiválasztott motort, lehet a kifagyásért nem pont ez a ludas példa ha ezen a szerveren van másik nagy forgalmú oldal akkor az kap majd ultimátumot a szerver teremből.
Sajnos elég rossz a tapasztalatom, a kedvenc oldalaim java megszűnt már, és az első jel mindig az adatbázis mentésből visszaállítás, tehát kifagy a szerver vagy egyéb programozási hiba, vagy túl sokan bütykölik az admin felületet, vagy akármi. Amíg tudják finanszírozni a megnövekedett rezsit addig oké a dolog, vagy nem unnak bele.
Igen a vége az szokott lenni, hogy vannak ilyen fagyások, aztán azt mondják, hogy kérnek támogatást a fórumba és mindenki nagy bősszel mondja, hogy támogatnám én is, meg én is, aztán igazából max 10-en támogatják, így lehet hogy később már nem tudják fizetni.
Pl ha fogsz egy jó gépet, beviszed egy server terembe, akkor aszem 12+áfa a legolcsóbb arra, hogy kapsz egy fix ip-t egy sávszélt és ott lehet a polcon a géped. Semmi mást. De akkor még nincs meg az, hogy elromlik ez, meg az, pl kell nagyobb processzor, stb.
Pl én még sosem fizettem ilyet. Nem kellett.
Csak egy nagyobb csomag tárhelyet vettünk és webhostingolunk néhány cégnek, de már bánom kicsit, mert nem éri meg :) Ez annak jó akinek van kedve vele foglalkozni. Még szerencsém van, hogy akiknek adtunk ki kisebb tárhelyeket, azok nem panaszkodnak, hogy pl maga az admin felülete ha nem a legjobb, mert ők nem értenek annyira hozzá, nem is érdekli őket, szóval ez így még jó, így nem problémáznak semmin. Van néhány egyszerűbb weblap rajta és ennyi.
"A kérdező kommentje:Az utóbbi fél évben meglepetésként nem döglassú az akvarista, mint anno"
Ez valószínű az első ultimátum miatt van amit a szerver üzemeltetőktől kaptak, tehát vagy nagyobb csomagra, nem zsúfolt szerverre költöztek, vagy saját szerver van alattuk már. De az adatbázis visszaállítás soha nem jó jel. Az kifagyás, vagy programozói hiba miatt van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!