Szeretnék egy csodaszép akváriumot. Baj ha 1-2 dolog mű benne?
Figyelt kérdés
Kérlek ne szóljatok le akvaristák.
Például ha vennék egy foszforeszkálós medúzát bele ,az nagy baj lenne a halaknak? (semmilyen mérgező anyagot nem bocsájt ki,az van feltüntetve hogy nem ártalmas nekik) vagy esetleg valami várat bele,vagy törött titanicot,vagy 1-2 művirágot. Nem szeretnék rosszat tenni egyik halnak sem, de nagyon jól mutatna. Kezdő vagyok és még csak ismerkedek az akvarisztika világgal:) Persze ezek mellett igazi moha lenne, stb.
2013. jún. 4. 19:07
21/23 patterson válasza:
Bár már 2 éves a téma,és lehet h a kérdezőnek van 1 "csodaszép"aksija azóta,ám szólnék még ehhez...teljesen egyéni ízlés,tetszés dolga milyen műcuccokat rak bele,ám 1 dologról nem szabad elfeledkezni...sztem a szépség "sorrendje":a halak,növények,természetes kövek,sziklák,gyökerek,hiszen az életszerű dolgok valók bele elsősorban,akkor lesz igazán szép...hajóroncsok,koponyák,kastélymaradványok,medúzák nemigen fordulnak elő ezen halak élőhelyén :) de mindenkinek szíve joga azt rakni bele ami neki tetszik.Műnövény elmegy,ha nincs ideje a valódiakkal törődni,ám akkor feleleges valódit is tenni,feltűnik,ütik egymást.Én 1 ágas bogas gyökeret,lapos kavicsokat,sziklaféleséget,stb,többre tartok bármien foszforeszkáló izéknél :) de ha már mű a berendezés,sztem műhal való bele,és akkor semmi gond nem lesz vele :D
22/23 A kérdező kommentje:
Kedves válaszadó! :D Nem ,nincsen akváriumom, túl macerás számomra + így nagyobb fejjel tényleg hülyeség bele a mű dolgok :) majd ha lesz egy szép nappalim egyszer, talán nekivágok :D
2015. okt. 6. 13:25
23/23 patterson válasza:
fura hogy tanácsot kér valaki ilyesmiben,mindenki azt rak bele ami neki tetszik,nem másnak kell tetszeni...a műcuccok nem ártalmasak a halakra.A természetes környezethez hasonló,(növény,kavicsok,kövek.kisebb sziklák,ágak,ágas-bogas fák) NEKEM a lexebbek,én semmi műizét nem használok.Az én ízlésem tiltja :) De soha nem kérdeznék meg vkit,h tetszik-e neki,mert a saját nekem tetsző dolgokkal díszítek,mert az enyén :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!