A kisfiam napok óta rágja a fülemet, hogy vegyek neki egy murénát. Hol lehet ezt beszerezni és egyáltalán mi is ez?
Mittudomén. Nekem pár hónapig abban volt, nemrég raktam át a 160-asba, mert a gébemet fogom rakni a 112-esbe.
A géb már olyan nagy, nem tudom hova nő, amikor 10 centisnek kéne lennie, és már szerintem legalább 13.
A muréna viszont szerintem nem nőtt semmi, vagyis nekem nem tünt fel. Bár lehet nőtt vagy 5 centit, nemtudom.
Gratulálok a törpezsiráfhoz, jó választás, ritka, szép és aranyos állat!
De ha murénára lenne szükséged, tudok itt, Kisvárdán, Szabolcs megyében a cigánysoron van egy pali, aki különböző nagy és ritka halakat árul. Egyszer meghívott, hogy menjek be hozzá és én igent mondtam. Leesett az állam, vagy 20féle hal volt, köztük muréna is. Mondjuk, ha kizárólag legális üzletet szeretnél ne gyere ide, mert nem tudom honnan szerez ilyen drága halakat, ha épphogy be tudnak fűteni. De nem ez a lényeg, a halak miatt tényleg érdemes eljönni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!