Fulop7 kérdése:
A kisfiam napok óta rágja a fülemet, hogy vegyek neki egy murénát. Hol lehet ezt beszerezni és egyáltalán mi is ez?
Figyelt kérdés
2013. máj. 24. 11:49
11/29 anonim válasza:
A macska csúnyaaa ? Tényleg ? :-) : [link] A kutyánál sem az összes harapós ,nevelés kérdése az egész . De ti maradjatok csak a murénánál :D !
12/29 anonim válasza:
Hány éves a gyerek ? Ki viselné gondját a murénának,ki takaritaná ? Azzal a hallal az élő világon semmit nem lehet kezdeni .Vagy csak státusszimbólumnak kell ?
14/29 anonim válasza:
Van most egy édesvizi muréna az atlantiszban, szerintem az 20-25 centis, de nem annyira látni, mert mindig bújkál.
Nekem is van egy olyanom itthon, de az enyém már olyan 35-40 centis. Lassan nő, de 60-ra nő meg.
Fagyasztott kishalakkal etetem. Azt a fajta bújkálót szereti jobban, aminek csak 1 bejárata van.
itt az enyém
15/29 anonim válasza:
Oké, visszavonom, a maga fura kis módján lehet aranyos ez az állatka is, az továbbra is biztos, hogy nekem nem kéne. :-)
16/29 A kérdező kommentje:
Köszönök minden választ, végül inkább vettem neki egy törpezsiráfot, de lehet, hogy egyszer még veszek egyet.
2013. máj. 24. 14:00
17/29 anonim válasza:
Na nem mondd :D ... te aztán igazán gondoskodó vagy :P ! :D
18/29 anonim válasza:
A törpezsiráf az jó. A nagy zsiráftól félek, az állatkertben majdnem leharapta a fejemet.
19/29 anonim válasza:
hable az az akvárium hány literes amiben a murénád van? :D én tarthatnám 112lben? :D
20/29 anonim válasza:
Nálam most 160. Nem sokat úszik. Mindig egy helyen dekkol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!