Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » A kisfiam napok óta rágja a...

Fulop7 kérdése:

A kisfiam napok óta rágja a fülemet, hogy vegyek neki egy murénát. Hol lehet ezt beszerezni és egyáltalán mi is ez?

Figyelt kérdés
2013. máj. 24. 11:49
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
[link] ... ez a kis kedves a muréna ,nem hinném,hogy lehet venni,főleg a tartása minden szempontból k.o !
2013. máj. 24. 11:56
 2/29 anonim ***** válasza:

[link]

Nem tűnik ideális (vagy olcsó) házikedvencnek. Ha első állatka lesz, akkor inkább egy rágcsáló vagy aranyhal.

2013. máj. 24. 11:58
 3/29 anonim ***** válasza:

[link]

Lehet kapni de elég harapós állat.. Kb mint egy kígyó..

2013. máj. 24. 12:10
 4/29 A kérdező kommentje:
Köszönön, de szerintetek banánmuréna is van, mert azt nézte ki a spáros matricák közül. Újgazdagok vagyunk, pénz nem számít.
2013. máj. 24. 12:57
 5/29 Pendulum92 ***** válasza:
2013. máj. 24. 12:58
 6/29 Pendulum92 ***** válasza:

Bocsi, nem láttam, hogy az előző már linkelte.

Ha a pénz nem is számít, azért gondoléj rá, hogy hamar megunhatja, és akkor rátok marad, és nem lehet kidobni.

2013. máj. 24. 12:59
 7/29 anonim ***** válasza:
A második válaszoló vagyok. Nem igazán találtam választ így első rákeresésre, hogy van-e olyan, hogy "banánmuréna", de valószínűleg van. Biztosan be is lehet szerezni, ha a pénz nem számít. Ettől függetlenül, meg attól, hogy "újgazdagok" vagytok, ahogy írtad, még lehet(ne) eszetek, és nem vesztek olyan háziállatot, ami harapós, lekaphatja a gyerek ujját és alapvetően egy elég ellenszenves, visszataszító állat. Kutya, macska már van, vagy az unalmas? Én azt gondolom, hogy a gyerekek időről-időre kitalálnak valami hülyeséget, hogy mi kell, bizonyos korban a pók, skorpió, kígyó és ezek szerint a muréna tartása is vonzó lehet, ettől függetlenül azért mert megteheted (és megveheted) még nem kell a gyerek minden kívánságát teljesíteni! Most muréna kell, de lehet, hogy 2 nap múlva már nem fogja érdekelni. Tényleg nem egy rokonszenves jószág ez, valószínűleg a család egy felnőtt tagja etetné amúgy is. Szóval szerintem felejtős ez a sokfogú haluci.
2013. máj. 24. 13:02
 8/29 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy a macska csúnya, a kutya harapós. Igazából lehet, hogy a gyerek a csúnya nőket fogja szeretni, a múltkor olvastam ezt az interneten...
2013. máj. 24. 13:12
 9/29 A kérdező kommentje:
A muréna nekem is tetszik, nézd meg a képet, milyen szép!
2013. máj. 24. 13:14
 10/29 anonim ***** válasza:
írtam egy üzenetet azt olvasd el!:)
2013. máj. 24. 13:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!