Mit tegyek? Vészhelyzet
Van egy 60 l -es akváriumom. Eredetileg vannak benne guppik, 1 mosztaevő márna és 3 törpeharcsa. Ma vettünk bele 2 mollit és 3 szumátrai díszmárnát!! Sajnos azt a hibát követtem el, hogy nem olvastam utána, és az állítólagos szakemberre, (legalábbis annak mondta magát) az eladóra hagyatkoztam, aki azt mondta
nyugodtan rakhatok guppi mellé szumátrai díszmárnát!! És pár óra múlva felfedeztük, hogy 4 újszülött guppi eltűnt, egy majdnem kifejlett példányról pedig a szemünk láttára lecsipkedték az úszóját. Nem tudom mit tegyek? Sajnos nincs másik akvárium, hogy lehetőség legyen a halakat különválasztani keddig, amíg le tudnám őket passzolni egy állatkereskedésbe, de addig viszont ki fogják iktatni az összes guppit! Mit tegyek?
A moszatevő márnával is hasonló gondok lesznek, ha közeledik az ivaréréshez. Nagyon nem 60 literbe való hal.
Ilyen melegbe kibírják fűtés nélkül is, ellesznek a vödörben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!