Mi a véleményetek az akváriumi led világításról? Ledcsíkról?
Vettem nagyon jó áron egy 120 literes műanyagtetős akváriumot, de a világítása nagyon brutális, szerintem nem is teljesen biztonságos. Rozsdás, szakadt a szalag több helyen... Összerakni nem tudok egyet, túl sokat meg nem tudok rákölteni, így is kifutottam a költségvetésből...
Lényeg, hogy olvastam valahol, hogy vannak ledcsíkok, amik elég jók akváriumba is. Közepes fényigényű növényeket szeretnék.
Ezt találtam: [link]
Mit gondoltok róla?
Nekem van ilyenem a konyhában a pult fölött
Van egy ilyen szilkon bevonata, jól néz ki, de szerintem növényekhez kevés a fénye. Alacsony fényigényűhöz, tudnám csak elképzelni, mint pl anubias, microsorum, gömbmoha, hólyagos vizikehely, és társai. De még nem próbáltam növényeket tartani alatta. Ez az 5 méteres csík, nagyjából 40 Wattot fogyaszt.
Igen, ezek a növények jók lennének nekem. Most nevessetek ki nyugodtan, lehet, hogy hülye kérdés lesz.
Ez akkor annyi, hogy felrakom a műanyagtetőre, (öntapadós) és világít? Mennyire melegszik fel, nem olvasztja meg a műanyagot?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!