Tanácstalan vagyok. Mit kezdjek egy ilyennel?
Megláttam tegnap az egyik kuka mellett egy bútort, padlófék csomagtartóba be. Átcsavarozás, szabás, csiszolás, festés majd ez estére belőle.
Ti mit tennétek bele? Törpe sügér? Növényes? Apró halakkal társas? Teljesen tanácstalan vagyok.
Néztem egy egy kicsit a viselkedésüket, el vannak egymással, 6 hónapos az akvárium, segédkeztem benne csak akkor nem volt arról szó hogy ennyi halat vesz a hölgy, párba vannak.
Mást nem is raknék melléjük.
A lábak miatt ki kellet ürítenem az aksit, így összerakva most milyen?
Elhoztam a két meggyhasút, rögtön beköltöztek az odúba, beállt vizet meg szűrőanyagot kaptak, utolsó pillanat volt, elég szarul voltak.
Ebből hoztam el őket [link]
A fadarab közepénél van az egyik kis meggyhasú, erre a menyiségre vett még halat, pedig mondtam hogy a jelenlegi állomány is ......
A törpe gurámik elpusztultak sajnos neki, nem akarta odaadni pedig mondtam el fognak pusztulni.
Lehet torzít, nem tudom, az akvárium amiből elhoztam arról ez egy 3 hónapos kép, arra még vett a hölgy vagy 20 halat pár héten belül, több meggyhasú volt ez a pár maradt, a többi elpusztult.
Nálam most eddig rendbe van minden, kicsit leamortizáltak még, túl is voltak etetve,(lehet azért nagy a hasa) tegnap reggel hoztam el őket, egy lavórba szoktattam őket az új vízhez, este kerültek bele. Eddig rendbe minden, remélem megmaradnak.
Etetett ez a nő mindennel.......
Majd kapnak valami alacsony fehérje tartalmút.
Te mit adsz nekik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!