Ha van egy 18w-os neonnak való felszerelésem fénycső nélkül, át lehet alakítani 15w-osra? (tetőbe)
Van egy kiselejtezett 18w-os fénycső-felszerelés fénycső nélkül(előtét, tok stb.), de sajnos a 18w-os fénycső 60 cm hosszú, ami nem férne be a tetőmbe. A kérdésem az, hogy ezekből feltudok-e használni bármit egy 15w-os fénycsőhöz? Bővíteni akarom a világítást, és csak 45cm-es cső fér bele.
Elnézést, ha hülye kérdés, de nem értek az elektronikához.
Nálam működik a 18 Wattos cső a 25 Wattos felszereléssel:
Ebben is nagyobb cső volt, asszem 75 centis, és egy világítótáblából szereltem ki az egészet. Aztán rövidebbre csináltam és egy 60 centis csövet raktam bele.
Kevésbé melegszik mint a többi, amelyiknek a saját méretű foglalata, vagy fénycső előtétje van.
Nálam is nagyobb 1X36W előtétek vannak, és 18-24W csöveket hajtanak. "Demente" a fej ebbe a témába, én jártam úgy hogy sylvania cső az istennek nem akart megindulni hagyományos neongyújtós verzióval csak elektronikus előtéttel, az osram, sera, tungsram meg ment a neongyújtóssal.
Most már mindenhol elektronikus előtét van, de régen volt ilyen problémám a neongyújtós verzióval.
Igen. Ha elektronikus ballasztot,(gyújtót) használsz, akkor ja. Lényegében sokkal nagyobb az esély rá hogy megindul vele, mint a hagyományos kapcsolással. Gondolom az világos hogy közelebb kel raknod a foglalatokat :D
Viccet félre ha gondolod, (vagy ha nem) megcsinálom ezt a cégnél holnap, ugyanis ezt még sosem próbáltam, és nem is hallottam hogy valaki próbálta volna. Tapasztalatokat megírom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!