Akarok csinálni egy 85 literes növényes neonos akváriumot! Mennyi neont bír el a 85 liter?
Figyelt kérdés
jól megszeretném pakolni , mert nagy számban mutatnak igazán :) Köszönöm! ja még 1 hím betta menne melléjük neont úgysem bántja2013. máj. 5. 18:36
1/12 A kérdező kommentje:
ja 2 belső szűrőm van egy 450l/h meg egy bio 600l/h nagy szűrő felülettel mind kettő ...
2013. máj. 5. 18:42
3/12 A kérdező kommentje:
én 20 ra gondoltam
2013. máj. 5. 20:01
4/12 kzs válasza:
14 db, és a bettát felejsd el.
Ugyanis más a hőfok-igényük: a betta melegvizi (27-28 fok), a neon ennél jóval hidegebb vizet igényel.
Szóval nem férnek össze.
5/12 anonim válasza:
Na erre a sok bullshitre ne hallgas. 85-sbe nyugodtan pakolhatsz halakat, 30-40et is akár, főleg neont... a betta tényleg felejtős
6/12 Bazseee_ válasza:
szerintem neonból 25 lazán mehet. nekik is jobb ha többen vannak . ilyen szűrés mellet túltelepítés miatt sem kell félni meg egy neon nem sokat ürít :D
8/12 _.-Akv-._ válasza:
De 20 mellé SEMMIT ne tegyél, bettát se.
9/12 anonim válasza:
A bettát tényleg ne tedd be. Miért rontod el egy ilyen műhallal a szép neonokat?
De ha 20at akarsz rakni (amit én azért akkor sem tennék), legyen normális, erős szűrésed!
10/12 A kérdező kommentje:
rendben nem teszek , esetleg 1 pár zebracsigát még? jó lenne ha aminimális algát is ennék :)
2013. máj. 6. 11:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!