Az üveggarnéla mennyi ideig hordja a petéit?
Így van,már ha erre gondolsz,De amugy én is kerestem már így rá és semmi hasznos nekem se...Vagy csak nem olvasunk elég alaposan,ügye WG?:DAkkor ahogy mester írta,megy a link:
Azthiszem ez az,de amugy ezt a cikket mentettem is a CD-m re:D.Már nem kell sok egy teljes CD re:DSziasztok Lucky
SN! Miért haragudnék ? :-) Elkezdtem én is neked Lucky írni, csak nem volt időm befejezni.
Jó ez a link. Köszi. :-)
Voltunk ma az Arénában, az állatkereskedésben. Amit a Pólusban vettem növényt 690 Ft-ért, az ott csak 490 Ft és a nagyok 790 Ft-ba kerülnek. Meg is lepődtem. Lehet, hogy növény ott fogunk venni. Szépek is, olcsók is. Ha érdekli valamelyikőtöket.
Ja, vettünk CO2 tabit, mert eléggé kókadtak szegény növények. :-( Igaz még nincs kész a tetővilágítás...
A hal császárral és a kloroformmal kapcsolatban igazad van Sn... :-( De akkor is... Szegény hal... :'-(
Üdv nektek!
Aquaplant a CO2 tabi neve és 570 Ft volt. De jónak tűnik. Legalábbis csinált bubikat. XD Majd meglátjuk mennyit használ.
Találtunk 6 kis halat... :-D Olyan boldog vagyok. Azt hittük csak 1 maradt meg. De 6 van. :-)
Ige-igen, a világítás most készül.
A kis halaknál milyen gyakran kell cserélni a vizet ?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!