Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Az üveggarnéla mennyi ideig...

Az üveggarnéla mennyi ideig hordja a petéit?

Figyelt kérdés
2009. szept. 21. 12:01
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

Így van,már ha erre gondolsz,De amugy én is kerestem már így rá és semmi hasznos nekem se...Vagy csak nem olvasunk elég alaposan,ügye WG?:DAkkor ahogy mester írta,megy a link:

[link]

Azthiszem ez az,de amugy ezt a cikket mentettem is a CD-m re:D.Már nem kell sok egy teljes CD re:DSziasztok Lucky

2009. szept. 24. 09:50
 22/29 Salx Narval ***** válasza:
Igen Főnök, erre gondoltam és ezen az oldalon a többi írás is jó.Hát végigolvasni, nem tudom helyettetek.D.Köszönöm Lucky, hogy belinkelted helyettem. Remélem Wg- nem haragszol,hogy egymással is beszélgetünk a kérdésednél.További szép napot nektek.SN.
2009. szept. 24. 15:06
 23/29 anonim ***** válasza:
Neked is:)Majd írtam mailt mind2-töknek,lessétek meg:).Sziasztok.
2009. szept. 24. 15:31
 24/29 A kérdező kommentje:

SN! Miért haragudnék ? :-) Elkezdtem én is neked Lucky írni, csak nem volt időm befejezni.

Jó ez a link. Köszi. :-)

Voltunk ma az Arénában, az állatkereskedésben. Amit a Pólusban vettem növényt 690 Ft-ért, az ott csak 490 Ft és a nagyok 790 Ft-ba kerülnek. Meg is lepődtem. Lehet, hogy növény ott fogunk venni. Szépek is, olcsók is. Ha érdekli valamelyikőtöket.

Ja, vettünk CO2 tabit, mert eléggé kókadtak szegény növények. :-( Igaz még nincs kész a tetővilágítás...

A hal császárral és a kloroformmal kapcsolatban igazad van Sn... :-( De akkor is... Szegény hal... :'-(

Üdv nektek!

2009. szept. 24. 17:08
 25/29 anonim ***** válasza:
Sziasztok.Kár hogy nem voltál ott elöbb Wg és csak utána az anim all-ban,de már leesett mért voltál itt elöször aztán a másik helyen,mert itt az anim allban nincs az a co2 tabi,az a 400ft körül/doboz.Az az aquafoodos.Vagy milyen.Kitaláltam?:DMent még egy mail:)Sziasztok
2009. szept. 24. 19:35
 26/29 A kérdező kommentje:

Aquaplant a CO2 tabi neve és 570 Ft volt. De jónak tűnik. Legalábbis csinált bubikat. XD Majd meglátjuk mennyit használ.

Találtunk 6 kis halat... :-D Olyan boldog vagyok. Azt hittük csak 1 maradt meg. De 6 van. :-)

2009. szept. 26. 19:18
 27/29 Salx Narval ***** válasza:
A CO2-nem old meg mindent,kell a jó megvilágítás és a tápsó, ill tablettás táp a gyökerekhez.Ha minden jó, akkor is időbe telik, amíg növekedni kezdenek és előfordulhat, hogy a régi leveleiket ledobják.Az új levelek már alkalmazkodnak a körülményeidhez.Gratulálok a kicsikhez.Ha rendszeresen cseréled a vizet,nem lehet baj.SN.
2009. szept. 27. 05:34
 28/29 A kérdező kommentje:

Ige-igen, a világítás most készül.

A kis halaknál milyen gyakran kell cserélni a vizet ?

2009. szept. 27. 19:45
 29/29 Salx Narval ***** válasza:
Két naponta a felét.Ügyelj a hőfokra és a klórra.Tegyél a vízbe pár csepp Mar Oxi-t vagy Xantakridint.10 liter/5 csepp.Keltess nekik sórákot, vagy jó alaposan kimosott, fagyasztott eleséget.Ne csak tápot kapjanak.Milyen fajta halak? SN.
2009. szept. 28. 04:31
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!