Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Hogy tetszik ez az összeállítás?

Hogy tetszik ez az összeállítás?

Figyelt kérdés

60 literes akváriumba a következő halak vannak:

2 Torokátum

1 Sziámi Harchoshal

1 Tetra

2 Guppi

1-2 Neonhal(Többi elpusztult)

2 Izzószemű(Többi elpusztult)

2 Vitorlás

1 Algázó féleség

1 Sárga Harcsa

1 Szumátrai Márna

2 Függőleges és Vízszintes csíkokkal tarkított(nem tudom milyen fajta)Elég élénkek. 2 pár.

1 Ilyen átlátszó fekete csík a hátán, fehéres színű hal.

1 Flotty

1 Valamilyen pink hal.

1 Zebradánió(volt)

2013. márc. 28. 15:24
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

A "szakmailag megkérdeztem" gondolom azt jelenti, hogy boltban ezt a választ kaptad. Átvertek, most mondom....

Ez a könyv egy vicc, ha ilyet állít.

És még valami. Ha nem érdekel, ki mit mond, akkor miért tetted fel a kérdést? Mit vártál? Hogy majd helyeseljük az állatkínzásodat?

December óta vannak így a halaid, de bármiben merek fogadni, hogy a nyarat már nem élik meg. Szerinted az elhullások mitől voltak?

Azt már meg se merem kérdezni, hogy szűrőd, fűtőd van-e, és az milyen....

2013. márc. 29. 12:26
 22/22 Pendulum92 ***** válasza:

Azt hiszem a legtöbb válaszolónak ezidáig leesett, hogy ez a kérdés direkt provokáció, a kérdező nagyban sz@rik a jótanácsokra, csak veszekedni akar.

Szerintem ne fárasszuk magunkat több válasszal.

2013. márc. 29. 19:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!