Hogy tetszik ez az összeállítás?
60 literes akváriumba a következő halak vannak:
2 Torokátum
1 Sziámi Harchoshal
1 Tetra
2 Guppi
1-2 Neonhal(Többi elpusztult)
2 Izzószemű(Többi elpusztult)
2 Vitorlás
1 Algázó féleség
1 Sárga Harcsa
1 Szumátrai Márna
2 Függőleges és Vízszintes csíkokkal tarkított(nem tudom milyen fajta)Elég élénkek. 2 pár.
1 Ilyen átlátszó fekete csík a hátán, fehéres színű hal.
1 Flotty
1 Valamilyen pink hal.
1 Zebradánió(volt)
Istenem!!! Ez még egy halászlébe is túlzás!!!
Sziámi vitorlással,vagy bármivel???
Márna vitorlással???
Én azt hiszem ,ebből a 20 halból hamar lesz 1 db.
Majd az utánam következők kifejtik bővebben, kezd az alapokkal az akvarisztikát teljesen elejéről, van benne csapathal min 4db kell, van benne 150 literbe való, van 80 cm-től tartható csapathal, ez egy halálra ítélt összeállítás plusz nem hogy túltelepített hanem egy pöcegödör 19 hal 60-literbe nem véletlenül van hogy a "többi elpusztult"
[link] és keresd ki a halaid igényeit
Szépen lassan ki fognak halni,mint a mammutok.csak azt fogod észrevenni,hogy eggyel megint kevesebb van.
Vitorlást nem rakunk 60 literbe.
A gyors halak megeszik.lecsípkedok a lassúakat.
JAV: *23 hal nem 19
"A kérdező kommentje: A Neonok-Izzószeműk pusztulása nem ezzel függ össze. Nagyon jól elvannak a halak, a sziámi talán a legbékésebb. Én szerintem még 1-2 év múlva is több mint a fele meglesz a mostani a mennyiségnek"
Nem békések hanem a méreganyagoktól kábultak, 60-literes akváriumban 40-50 liter vízben?.... és gratulálok ahhoz hogy 1-2 évet saccolsz a felének, optimista kijelentés, nézz már utána hogy menyit kellene élniük,valamint hogy mekkorák kifejletten pl: Vitorlás (mondjuk a kifejeltség nálad nem fenyegeti)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!