Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Holnap nem lesz áram az egész...

Holnap nem lesz áram az egész utcában, házban és akkor nem tud menni a szűrő?

Figyelt kérdés

Holnap (2013.03.28-án 8:00-16:00) nem lesz a házba és a lakásunkba áram.a mert karbantartás lesz és így nem fog menni a szűrő és a világítás se :|!

Ugye nem lesz bajuk a halaknak, ha az aksiba nem megy a szűrő kb. 8 órát, meg hát a világítás se?! És hát nem tudok átvinni egy akváriumot a szomszéd panelba ahol lesz áram!

:-/

2013. márc. 27. 18:12
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Az a legdurvább, hogy mégis csak volt karbantartás, csak nem 8-tól, hanem kb. de. 10-től de. 12-ig! Már visszajött az áram, de azért megegyszer köszi mindenkinek aki válaszolt és tanácsot adott! :)

2013. márc. 28. 14:21
 22/25 A kérdező kommentje:
Pont miután írtam, hogy mégse lesz áramszünet, utána kb. 15 perccel ment el az áram, egyik pillantról a másikra! xD
2013. márc. 28. 14:22
 23/25 YourDestiny ***** válasza:
Az amúgy jó ötlet, amit írt itt valaki, hogy egy vödör akváriumvízben járathattad volna valakinél a szűrőt.
2013. márc. 28. 14:58
 24/25 A kérdező kommentje:

Végül kb. csak 2 óra vot össz-vissz! Tudom, hogy fél órát se szabad kihúzni, de hát ez van, nem tudtam mit csinálni!

Meg ugye 8-kor nem volt semmi (vagyis nem volt akkor még áram szünet) és már kezdtem abban hinni, hogy akkor már nem is lesz, azt leültem gépezni, azt egyik pillanatról a másikra elment az áram!

2013. márc. 28. 15:48
 25/25 YourDestiny ***** válasza:
A két óra nagyon holtpont. a bacik nagyrésze valószínűleg elpusztult. A szűrőhöz ne nyúlj. 2 napig kajaszünetet hagyj, és kicsit sűrűbbek legyenek a vízcserék egy-két hétig. Ha így teszel, nem kéne gondnak lennie.
2013. márc. 28. 16:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!