S. O. S a teknősöm tegnap óta nem mozdul!?
Figyelt kérdés
lábaiba nincs tartás,szeme csukva,farka lóg...de a ha kiveszem akkor a feje mereven áll...a páncélja és a hasa eléggé puha és a páncél felső része kopott...tegnap elött még evett is...tegnap este 8 körül annyit mozgott hogy az akvárium sarkába mászott aztán behuzta mindenét...ma amikor haza jöttem(most) semmire se reagált...finoman "megszoritgattam a lábait" vagyis csak tapintgattam mert ilynekor behuzza...milehet a baj??!!2013. márc. 26. 16:43
11/15 anonim válasza:
ha 1 éves se volt a teki akkor ott nagy gondok vannak/voltak , a teknősök azért elég szívós állatok
12/15 A kérdező kommentje:
már a páncéljának a második körgyűrüje jön fel...szoval R.I.P. én az utobbi 2 hétbe kezdtem vele foglalkozni..addig hugom "gondozta" én nem foglalkoztam vele mert nem érdekelt...dehát már akkor kopott volt a páncélja...ha veszek állatot akkor elötte inkább utána olvasok hogy mi miként kell tartani stb stb...mert elötte hal volt de azzal se törödött...köszönöm mindenkinek a segitséget...szegény teki :// :S
2013. márc. 26. 19:43
13/15 anonim válasza:
Szia! Ha mocorog a teknős a folttól eltekintve lehet, hogy csak nagyon hideg a víz, amiben van. Viszont, ha puha a páncélja akkor nagyon durva vitaminhiánya lehet (ez a legegyszerűbb magyarázat). Lehet kapni teknősvitamint, ami nem drága és segíthet rajta. Remélem még él...
14/15 anonim válasza:
Fogd meg a tekit is vidd be a kozeledben levo allatkereskedesbe. Ott mar lattak ilyet. Leirasodbol itelve te is gyerek vagy meg, egy gyereket nem fognak elzavarni, ha segitseget ker.
Utolso lehetosegkent ha nincs allatorvos, egy allatkereskedo biztos segit. MArha meg lehet..
15/15 anonim válasza:
Hát nagy valószínűséggel elpusztult. De leírhatnád, hogy milyen körülmények között tartottad és mivel etetted, abból talán rájövünk, hogy mi lehetett a baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!