Teknősöm már fél éve nem eszik és nem mozdul. Mi baja lehet?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 3. 12:26
1/18 A kérdező kommentje:
Mármint nem mozog,de él még,csak nem aktív.Már mindent megpróbáltam,s.o.s.!!!
2010. ápr. 3. 12:27
2/18 anonim válasza:
Orvoshoz vitted?
Egyébként szerintem kamu kérdés, ki van zárva, hogy létezik olyan brutálisan hülye ember mint te.
5/18 anonim válasza:
Te hülye vagy! Ha ezzel viccelődsz, akkor meg pláne.
6/18 anonim válasza:
Miért lenne viccelődés ti agyoniskolázottak?
7/18 anonim válasza:
nekünk is volt ilyenutána meg minthamisem történt volna felkelt meg minden :O
nem tom mi ez :O téli álom tavasszal ,ne agódj,vidd el orvoshoz! :)
8/18 A kérdező kommentje:
hát ez aztán tényleg beilleszthető a kamukérdések közé.nem vagytok teljesen 100sok...látjátok másnak is volt már ilyen.én is vmi téli álomra gyanakszom am:D köszi a normális válaszokat!
2010. ápr. 3. 22:50
10/18 anonim válasza:
Fogj meg egy nagy csipesszel egy gilisztát, vagy liszkukacot, lényeg hogy valami mozgó élő kaját, és addig basztasd, pl ütögesd a szájához, míg fel nem idegesíted annyira, hogy ráharapjon. Aztán mikor már ráharapott, akkor már le is fogja nyelni a kaját :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!