Szerintem nagyon kicsi a kerti tavam szerintetek mekkora lenne az ideális? Szeretném bővíteni de mekkorára?
Figyelt kérdés
Most úgy 3.5x7 méteres 1.7 mély.2013. márc. 24. 14:04
1/4 anonim válasza:
Szerintem annyira nem kicsi, még a teleltetéshez is elég mély.
Aranyhalaknak jó.
2/4 anonim válasza:
Szerintem sem kicsi, de ha mégis annak érzed szerintem 4m x 10m x 1,7(ez elegendő, nincs sok értelme mélyebbet csinálni). Vagy csinálhatnál egy sekélyebb 40-50 centi mély részt, amit elkülönítesz, és teszel bele nyáron trópusi halakat, amit ősszel beviszel majd egy akváriumba, és akár el is adhatod, irtó sokat nőnek ezek egy tóban.
3/4 A kérdező kommentje:
Én arra gondoltam hogy 1 méterrel megnyújtom ami csak 30cm-er mély lenne ívóhelynek.Mert tavaly csináltam a tavat és kevés a szaporulat .Alig lett 40-50db koi aranyhal meg koi kárász összesen .Igaz csak egy pár halat raktam még bele.
2013. márc. 24. 15:35
4/4 anonim válasza:
Ja ez is jó ötlet, biztos szép :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!