Egy 56 literes akváriumot, és egy 120 literes akváriumot, egy 20 literessel eggyüt mennyiért tudok eladni?
Nagyon jó állapotban vannak, 56 litereshez és 20 litereshez mindent adnék (szűrő, fűtő, lámpa, (a lámpa az 56-osban a fedőben van), 120 literes csak akvárium.
56 literes 3 éves , 20 literes 2 éves. 120 literest használtan kaptam , de én nem üzemeltem be.
Ez az egész a technikától függ, mert ugye a szűrés az akvárium legfontosabb része. Csak magára az akváriumra saccolva, jó állapotban... hát nézd meg, mennyi itt az új, nagyjából ennek a feléért:
Váóó :D Az nem semmi, hogy van az, hogy itt egy 54 literes akvárium 4200 forint, míg én 20 ezerért vettem az 56-osat?
Egyébként a pénz azért számít , hogy mennyiért adom el, mert szere5tnék egy nagyot venni az árukból.
Megkérdeztem egyik ismerősömet, hogy szerinte mennyit érnek ezek. Persze ő nem nagyon tudja az árakat, de azt mondta, hogy az összesért 100 ezret simán adnak :D
Hát nem kicsit tévedett :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!