Tapasztalatok a vízalatti fénycsövekkel?
Egy ilyet ( 6 vagy 9 wattosat) tervezek beragasztani a tetőbe, egy kicsit hangulatosabbá akarom tenni az akváriumot, és világítás kiegészítésként.
Kíváncsi vagyok véleményekre, hogy néz ki, nem nyomja-e el a másik fénycsövet?(15 wattos gyári t8)
FBS szilikonos ragasztó ugye megtartja?
Másik kérdés: én kéket szeretnék, nálatok milyen színű van?
(ja, és a hátterem kékfólia lesz)
nekem volt kék, meg rózsaszín, meg fehér
a kék az elég erősen világít, elnyom mindent, abból kisebbet vegyél szerintem.
A rózsaszín alig világít,
a fehér meg úgy világít, mint egy fél T8 neoncső :D
Egyszer hoztam egy zöldet is poénból, de azt visszavittem, mert olyan volt, mint a Jedi kard, és rettentő borzalmasan nézett ki akvárium fölött.
A kék jó, de szerintem egy rövidebbet vegyél, csak a 35 centiset, mert hülyén fog kinézni az akvárium, túl kék lesz.
Köszönöm a választ, akkor a 6 wattosat rakom be.
Tehát akkor ezzel enyhe kék árnyalat lesz, vagy egy nagy kékség lesz az egész? :D
Vegyél akkor egy fehéret, meg egy kéket :D
fehér neon
(itt kék világoskék a háttér)
kék neon + fehér neon
Asszem ennek is a kék neontól kék az alja, ez is ugyanaz az akvárium, csak más növényekkel.
Itt meg csak a függöny világítja a kék neon, mert nagyon hátra raktam
ezen meg van rózsaszín neon, csináltam egy fényvisszaverős búrát neki fél papírhengerből, mert alig világított + egy fehér kompaktizzós lámpa van még rajta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!