Akarok csinálni egy akváriumot mi kell bele? Több lent
egy akváriumot akarok csinálni kezdő vagyok mekkora akváriummal kezdjek én 20 literesre gondoltam ebbe milyen halakat lehet bele tenni és növényeket aranyhalat nem akarok azokat nem szeretem olyan halakat írjatok amik könnyen tarthatóak
növényeket is írjatok légyszí
Nem a legjobb, nem túl porózus.
Egy jó minőségű apró lávakő kb közepes szűrőanyag.
rendben köszi
mit tegyek majd az aksi alá filc is jó lenne vagy inkább egy polifoamot olvastam azt is hogy megteszi hogy alá teszünk egy törölközőt melyik lenne jobb egy 100 literes aksihoz
Polifoam az általános.
Ha pl egy helyről rendelsz több dolgot, lehet, hogy adnak is alá bónuszba egy darabot.
köszi
és köszi mindenkinek hogy segített, ahoz képest hogy az elején mit tudtam most már bátran nekiállok az akváriumnak csak sajnos nem tudok azonnal mert lakásfelújítás előtt nem szeretném mert az aksit nem akarom akkor teljesen leengedni majd csak a nyáron állhatok neki
amikor kész lesz az akvárium teljesen akkor majd teszek fel linket hogy milyen lett.
még egyszer köszi mindenkinek a sok segítséget!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!