Milyen legye az akváriumba az aljzat?
Figyelt kérdés
nem akarok homokot mert a szűrőt tönkre teszi úgyhogy maradok a kavicsnál de mekkora legyen a kavics mérete mert halottam hogy ha túl nagy sem jó de a túl kicsi sem jó .2013. márc. 13. 07:17
11/21 csejani 

válasza:

Nekem ilyenem van és eddig csak jó tapasztalatok vannak nem éles aljzatlakóknak jó nem is túl könnyű jó bele ültetni és 1-2 mm a szemcsenagyság jah és ami a nem utolsó alig kellet mosni! Csak a színe nem a megszokott de nekem tetszik! :)
12/21 A kérdező kommentje:
utolsó és ebbe a növények megmaradnak nem pusztulnak el
2013. márc. 13. 20:03
13/21 csejani 

válasza:

Én is mástól vettem az ötletet az aljzatra és ha jól tudom nála jó ideje bírják benne nem pusztulnak el nálam eddig nincs gond vele!
14/21 csejani 

válasza:

Van fent itt egy vélemény kérdés egy nemrég indított akváriumról ott van kép az aljzatról ha érdekel!
15/21 YourDestiny 

válasza:

Miért pusztulna el. Ha a gyökérnek tápanyag kell, akkor úgyis juttatsz a talajba táptablettát. A mérete jó, így nem túl nehéz, eléggé lekerekítettnek tűnik, így nem rohad be se.
16/21 A kérdező kommentje:
csak mert hallottam hogy ha túl apró a kavics akkor belerohad a gyökere a növénynek
2013. márc. 14. 08:21
17/21 YourDestiny 

válasza:

De ez nem túl apró. A 0,5 milli alatti, ami nem jó. Ez meg 1-2 millis.
18/21 A kérdező kommentje:
rendben értem köszi de kül. a színe is jó igaz hogy nem megszokott de tényleg jó a színe is akkor ilyet veszek köszi
2013. márc. 14. 13:07
19/21 A kérdező kommentje:
ezt is lehet talaj porszívózni egyébként
2013. márc. 14. 13:08
20/21 YourDestiny 

válasza:

Lehet, mert ha megnézed a súlyát, azért van neki bőven.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!