Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Melyik a legjobb aljzat 54...

Melyik a legjobb aljzat 54 literes akváriumba?

Figyelt kérdés
Még halak nincsenek, de milyen talajt és növényeket vegyek bele? Előre is köszi a választ!
2012. júl. 20. 14:29
 1/6 bamboochatheone ***** válasza:
Őrölt fekete bazalt.
2012. júl. 20. 14:34
 2/6 A kérdező kommentje:
És ilyen fehér homok féle? Nagyon szép, de nem tudom a halaknak mennyire jó.
2012. júl. 20. 14:43
 3/6 YourDestiny ***** válasza:
Ez a leendő lakóktól függ. Mi az elképzelésed, hogyan szeretnéd berendezni? Milyen halak számára? Pl. garnélákhoz, neonhalakhoz sötét aljzat kell, mint pl. a bazaltzúzalék. Jobban kiemeli a halakat, a színezetüket, világos dekoráció, aljzat mellett elképzelhető, hogy kifakulnak. Törpesügereknek, harcsáknak megintcsak a kvarchomok a jobb, ugyanis a bazalt tartalmazhat éles szemcséket is, amik könnyen megsérthetik a fenéklakók bajuszát.
2012. júl. 20. 14:58
 4/6 A kérdező kommentje:
Még nem tudom... betta biztosan lesz benne. Berendezni csak egy-két kagylóra egy kisebb vasfára gondoltam, sok-sok növénnyel... tetszik mikor be van futtatva mohával. A neonhalak is nagyon tetszenek, de azt olvastam hozzájuk nagyobb aksi kellene.
2012. júl. 20. 15:06
 5/6 YourDestiny ***** válasza:
Igen, nagyobb, de főleg a hossz a lényeg. Ha vasfát és mohát akarsz, akkor inkább a sötétebb aljzatot válaszd, azzal jobban mutat, természetesebbnek hat.
2012. júl. 20. 15:08
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2012. júl. 20. 15:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!